Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ: ΘΕΛΕΙ Η ΝουΔου ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ? ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ!!!!!

Μήνυμα Χριστοφοράκου μέσω του συνηγόρου του

«Αν η Νέα Δημοκρατία θέλει στοιχεία για πληρωμές στα ταμεία της από τη Siemens τότε ας μας στείλει σχετικό αίτημα. Θα το διαβιβάσω αμέσως στον πελάτη μου. Είμαι σίγουρος ότι αυτός θα της απαντήσει επακριβώς», δήλωσε, σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Βήμα», ο εκ των συνηγόρων του Μιχάλη Χριστοφοράκου, Στέφαν Κουρσάβε.

Η δήλωση αυτή του συνηγόρου από το Μόναχο είναι ενδεικτική της αυτοπεποίθησης που είναι πλέον διάχυτη στην πλευρά Χριστοφοράκου μετά την απόφαση της εισαγγελέως Χίλντεγκαρντ Μπόιμλερ-Χεσλ να ζητήσει από δικαστήριο του Μονάχου την καταδίκη του φυγόδικου σε ένα έτος φυλάκιση με αναστολή και σε πρόστιμο ύψους 750.000 [Βλέπε άρθρο] .

«Πετύχαμε αυτό ακριβώς που θέλαμε», λέει στο «Βήμα» ο κ. Κουρσάβε, καθώς μετά την απόφαση της Γερμανίδας εισαγγελέως πρέπει να θεωρείται βέβαιη η καθυστέρηση στην έκδοσή του στην Ελλάδα [Βλέπε άρθρο] .

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο κ. Κουρσάβε έκανε επίσης λόγο για άρνηση της κυρίας Μπόιμλερ-Χεσλ να δεχθεί τον τέταρτο ειδικό ανακριτή Ν. Ζαγοριανό, ο οποίος -όπως έχει ανακοινωθεί επισήμως από το υπουργείο Δικαιοσύνης- τις επόμενες μέρες μεταβαίνει στο Μόναχο [Βλέπε άρθρο] .

«Η εισαγγελέας μού είπε ότι δεν μπορεί να μιλήσει με ξένο εισαγγελέα για μια υπόθεση που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη», δηλώνει ο κ. Κουρσάβε. «Πάντως, σε περίπτωση που αλλάξει απόφαση, θα ζητήσουμε να είμαστε παρόντες στη συνάντηση».

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ: ΨΕΥΤΟΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΑΣΥΛΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου