Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ, ΕΝΩ ΕΦΤΑΙΓΕ, ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΣΦΑΞΗ ΕΝΑΝ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΗ, ΒΟΗΘΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΝΩΝ.

Γεωργιανοί έδερναν και βασάνιζαν νεαρό Κατερινιώτη στο κέντρο της πόλης!
Ανάστατοι και εξοργισμένοι είναι οι πολίτες της Κατερίνης από τον άγριο ξυλοδαρμό σε βάρος νεαρού Κατερινιώτη από Γεωργιανούς χτες το βράδυ στο κέντρο της Κατερίνης, ο οποίος μαρτύρησε κυριολεκτικά αβοήθητος στα χέρια των προκλητικών αλλοδαπών.
Όλα ξεκίνησαν χτες το βράδυ στις 10 περίπου στο Πάρκο της Κατερίνης, όταν ένας Γεωργιανός έπεσε με το ποδήλατο του πάνω στο ποδήλατο, στο οποίο επέβαινε ο 22χρονος Κατερινιώτης.

Αποπειράθηκε να τον σφάξει με μαχαίρα!
Ο Γεωργιανός γρονθοκόπησε αμέσως τον 22χρονο και μαζί με άλλους ομοεθνείς του, άρχισαν να τον καταδιώκουν στο κέντρο της Κατερίνης. Ο νεαρός μπήκε τρέχοντας μέσα σε ένα γυράδικο, για να ζητήσει βοήθεια και αμέσως ξοπίσω του όρμησε ένας από τους διώκτες του και αφού άρπαξε από το κατάστημα ένα τεράστιο μαχαίρι αποπειράθηκε να σφάξει τον 22χρονο Κατερινιώτη. Ο νεαρός κατάφερε να διαφύγει τρέχοντας, ενώ ο διοκτήτης του γυράδικου πρόλαβε να αρπάξει το μαχαίρι από τα χέρια του Γεωργιανού.
Οι Γεωργιανοί συνέχισαν να καταδιώκουν τον νεαρό, τον οποίο έπιασαν πιο κάτω αποκαμωμένο και άρχισαν να τον χτυπούν αλύπητα, ενώ παράλληλα τον έβριζαν χυδαία: "πούστη Έλληνα θα πεθάνεις". Τον απήγαγαν από εκείνο το σημείο και αφού τον έσυραν σε μια απόσταση πάνω από 700 μέτρα τον ξαναπήγαν στο Πάρκο της Κατερίνης, όπου συνέχισαν να τον βασανίζουν και να τον δέρνουν άγρια, ώσπου τελικά έφτασαν αστυνομικοί και συνέλαβαν δύο από τους δράστες, ενώ αναζητούνται άλλοι τρεις. Ο νεαρός μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο.
Οι συλληφθέντες κρατούνται στα κρατητήρια της ασφάλειας Κατερίνης και αύριο θα οδηγηθούν στο εδώλιο του δικαστηρίου.
Το προκλητικό συμβάν έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους πολίτες της Κατερίνης, ενώ οι συγγενείς του θύματος εξοργισμένοι απειλούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους. Oι πολίτες αγανακτισμένοι καταγγέλουν ότι φοβούνται κατά τις νυχτερινές ώρες να κυκλοφορήσουν στο Πάρκο της Κατερίνης, όπου μαζεύονται σε ορισμένα σημεία μονίμως παρέες Γεωργιανών, οι οποίοι μεθοκοπούν και προκαλούν τους περαστικούς.

2 σχόλια:

  1. ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ
    εκει καταντησατε την ελλαδα
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

    ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΣΦΑΧΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατά τη ταπεινή μου γνώμη είναι η "χειρότερη" κάστα των" μεταναστών".......

    ΑπάντησηΔιαγραφή