Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΝΤΑΛΤΟΝ - ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Οι αδελφοί ΝΤΑΛΤΟΝ είναι το προτελευταίο χαρτί υγείας του Κώστα Καραμανλή, για την αντιμετώπιση της εσωστρέφειας στη ΝΔ.
Αφού του προσκόμισαν 16 πιστοποιητικά λευκού ποινικού μητρώου και 11 βεβαιώσεις του Αβραμόπουλου, για το ότι δεν είναι φορείς της γρίπης των γουρουνιών του, ο Κώστας τόλμησε το άλμα στο κενό. Ένα σύγχρονο σάλτο-μορτάλε, μια πιστή αναπαράσταση του χορού του Ζαλόγγου, για να σκάσει κι ο συγκάτοικος της αυτής πολυκατοικίας!!!
Παρά τη προσπάθειά του να πάει παρθενορραμένος στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, εμείς με τον διερευνητικό μας φακό, διακρίναμε να βόσκουν στα γαλάζια γρασίδια, νέες γκρίνιες. Κύκλοι και παραλληλόγραμμα άρχισαν να διαδίδουν ότι θα γίνει της Μπεζεντάκου έτσι και δεν υπουργοποιηθούν, έστω και για 48 ώρες σε περίοδο εκπτώσεων.
Ο σθεναρός Κώστας, δια μέσου των δικών του ολοστρόγγυλων κύκλων, έστειλε τα δικά του μηνύματα, με τους υπόκωφους γρυλισμός, όπως "τα δύο μπαστούνια κοκορέτσι είναι δικά μου", "τα κοντοσούβλια κανείς δεν θα μου τα πάρει", "ένα αρνί στη χέστρα και δέκα στη κατάψυξη" και άλλα συναφή, που για μια στιγμή ο Αγγέλου νόμιζε ότι μιλούσε με τον Λένιν αυτοπροσώπως χωρίς το κοντοσούβλι κι έψαξε μάταια ακόμα και στις κασέλες να βρει αναρχικές κουκούλες και μετά ηρέμησε.
Εμείς ξέρουμε ήδη, ότι η προπόνηση ορκωμοσίας έγινε, ο συγκάτοικος είναι σε ευγενή αναμονή και έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για την υπουργοποίηση ακόμα και της μαμάς Νταλτονίδου!!!!!
Ευτυχώς, η Όλγα Φαρμάκη έχει αναρρώσει πλήρως και έστειλε SMS στον Αβραμόπουλο, για να του ζητήσει συγγνώμη, για τον καναλοχρόνο που του έκλεψε. Για να τον αποζημιώσει, του έστειλε και μια γυμνόστηθη φωτογραφία.
Δυστυχώς, οι νοοτροπίες δεν αλλάζουν. Οι αποχωρούντες ένοχοι, πρόλαβαν και έσβησαν τα ονόματά τους από τις ενοχές και στη θέση τους έγραψαν Kostas και Dalton.
Καμένη Ελλαδίτσα, νέος εθνικός διχασμός σε περιμένει, εκτός κι αν μας προλάβει η ευθιξία του Παπούλια και πάει σπίτι της.................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου