Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, ΓΙΑ ΖΗΜΕΝΣ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ.

Τώρα παριστάνουν τους ανήξερους

Ειδήσεις επί ειδήσεων κατακλύζουν την ελληνική κοινωνία . Όλοι παριστάνουν τους παντογνώστες , όταν ένα ζήτημα δεν τους αφορά και τους ανήξερους , όταν τους αφορά και τους ενοχοποιεί.
Λ. χ. το ΠΑΣΟΚ δεν γνωρίζει αν πήρε λεφτά από τον κ.. Χριστοφοράκο και του στέλνει επιστολή για να πληροφορηθεί …Η Νέα Δημοκρατία δεν έβαλε ούτε ένα ευρώ στα ταμεία της , κατηγορεί τον Χριστοφοράκο ως αναξιόπιστο, όμως τότε που είχε αποκαλυφθεί το ένα εκατομμύριο μάρκα για το ΠΑΣΟΚ και τον κ. Τσουκάτο, τότε ο Χριστοφοράκος ήταν αξιόπιστος …
Τελικά υποψιαζόμαστε ότι ο Χριστοφοράκος είναι πολύ πιο αξιόπιστος από τα κόμματα και πολύ πιο έξυπνος από όλους. Τους έχει κάνει όλους άνω κάτω, τους έχει λαδώσει όλους και σίγουρα αν ανοίξει το στόμα του και δεν τον «καθαρίσουν» νωρίτερα, πολλοί από τους λαλίστατους που βγαίνουν στα παράθυρα των ειδήσεων και παριστάνουν τους φιλοπάτρηδες θα μας αδειάσουν τη γωνιά.
Το σωστό βέβαια θα ήταν να πάνε φυλακή κάτι τέτοια τομάρια , όμως έχουν φροντίσει με κάτι πονηρούς νόμους να γλυτώνουν, να παραγράφονται τα αδικήματά τους . Για όλα έχει φροντίσει ιδιαίτερα το ΠΑΣΟΚ, όλοι οι νόμοι για παραγραφή έχουν πασοκική σφραγίδα , θυμόμαστε το δικηγόρο του κ. Τσουκάτου με πόσο σαρκασμό περιέγραφε , ότι τα λεφτά τα έδωσε ο πελάτης του στο ΠΑΣΟΚ και συνεπώς τα αδικήματα έχουν παραγραφεί , με άλλα λόγια οι μίζες και οι κλεψιές όταν οδηγούνται στα ταμεία των κομμάτων καθαγιάζονται .
Ωστόσο και τα κανάλια που συνεχώς αναφέρουν την υπόθεση SIEMENS , διερωτόμαστε γιατί την αναφέρουν , αφού από τέτοια μαύρα λεφτά επί χρόνια πληρωνόντουσαν τα σποτάκια και την προβολή των δύο μεγάλων κομμάτων . Όταν τα έπαιρναν τα λεφτά , τα λεφτά ήταν καλά , τώρα γίνονται μαύρα .
Ό κ . Αλευράς – όπως αναφέρθηκε στα δελτία ειδήσεων , είπε ότι αφού υπάρχουν τέτοια στοιχεία για το πολιτικό χρήμα , πρέπει και τα δύο μεγάλα κόμματα να συμφωνήσουν στη θέσπιση νέου νόμου για τη χρηματοδότηση των κομμάτων . Δηλαδή κ . Αλευρά , με το που αλλάζουμε το νόμο τα πράγματα θεραπεύονται και για το ότι επί χρόνια η χώρα εκυβερνάτο με μαύρο και βρώμικο χρήμα , για το ότι επλαστογραφείτο η λαϊκή κυριαρχία και παρέμειναν στην εξουσία λίγες οικογένειες εν είδει φεουδαρχίας , κανένας δεν θα πάει φυλακή ;
Ο κ. Γείτονας χαρακτηρίζει τις αποκαλύψεις του κ. Χριστοφοράκου αποκυήματα φαντασίας , δηλαδή θέλει να πιστέψουμε , ότι στη θητεία του ως υπεύθυνου οικονομικών του ΠΑΣΟΚ , όλα ήταν καλά και άγια και το ΠΑΣΟΚ έγινε «κατηχητικό» σχολείο ; Και να θυμηθούμε ότι ο κ. Γείτονας είναι από τους πιο συχνούς καλεσμένους των παραθύρων των καναλιών , ενώ ο Βασίλης Λεβέντης ουδέποτε προσκλήθηκε από τους δημοσιογράφους της διαπλοκής . Τα διαπλεκόμενα έχουν προτιμήσεις…


Εδώ όμως προκύπτουν και ευθύνες για τον κόσμο . Η ρήση ο κόσμος έχει πάντα δίκιο παύει να ισχύει και έρχεται και η ώρα των ευθυνών για τον ίδιο τον κόσμο . Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ φώναζε για τις μίζες από δημόσια έργα και κρατικές προμήθειες , τονίζαμε ότι οι γιγαντοαφίσες , τα σποτάκια , η εξαγορά δημοσιογράφων , ο χαρτοπόλεμος εν γένει , γίνονται με λεφτά που η διαπλοκή προσφέρει για να διαιωνίσει την ασυδοσία της και την παντοδυναμία της και ότι η χώρα μας είναι χωρίς δημοκρατία και χωρίς λαϊκή κυριαρχία.
Τα φωνάζαμε και εθεωρούντο υπερβολές , φαντασιοπληξίες , ανυπόστατες καταγγελίες , να όμως τώρα που αποδεικνυόμαστε αξιόπιστοι , εύστοχοι και ότι λέγαμε πολύ λιγότερα από όσα αισχρά και ανήθικα συνέβαιναν επί χρόνια .
Ο τόπος βιώνει τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση , την ίδια ώρα ο λαός μας πληροφορείται τα αίσχη ορισμένων . Η πείνα και η δυστυχία απειλούν μεγάλο ποσοστό συμπολιτών μας και ενώ η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ζητάει κατάργηση της κρατικής επιχορήγησης προς τα κόμματα , μείωση του μισθού βουλευτών , δικαστικών στο ήμισυ και μείωση μισθών διοικητών ΔΕΚΟ στο ήμισυ και περικοπές στις μεγάλες συντάξεις, (μεγάλες συντάξεις θεωρούμε εκείνες που υπερβαίνουν τα δύο χιλιάδες ευρώ μηνιαίως, την ώρα που η χώρα έχει τεράστια ελλείμματα) προκειμένου να μην υπάρχει στην Ελλάδα σύνταξη μικρότερη των 800 ευρώ , η εξουσία κωφεύει . Θα ήταν έξυπνη κίνηση από πλευράς Καραμανλή , αντί να λαβυρινθίζεται στις προτάσεις των συμβούλων του , να εφαρμόσει κάτι από τις θέσεις της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ . Μόνο έτσι ίσως επιτύχει ανατροπή των πραγμάτων .
http://www.antidiaploki.gr/
Επίσης ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, είδε τα παρακάτω βίντεο του Βασίλη Λεβέντη:
An sikonotan o Kolokotronis

LEVENTIS. TA..FAGOPOTIA!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου