Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΝΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ...ΠΕΝΤΟΒΟΛΑ!!!!!

Ο Τσίπρας "διορίστηκε διαχειριστής στα χειμερινά ανάκτορα"
Ο Περικλής Κοροβέσης φαίνεται ότι θέλει να φτάσει τα πράγματα στην άκρη,
και μετά τη βόμβα για «μαύρα λεφτά» της Ζίμενς στα ταμεία της αριστεράς, βάζει στο στόχαστρο τον πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα και μιλάει πολύ υποτιμητικά για τον ίδιο αλλά και για τους συνεργάτες του: «Ο Τσίπρας νομίζει ότι πήρε τα χειμερινά ανάκτορα, στα οποία διορίστηκε διαχειριστής». Από τη κριτική δεν γλυτώνει ούτε ο Αλέκος Αλαβάνος που αν και τον θεωρεί «έξυπνο πολιτικό, έκανε,» λέει, «το μοιραίο λάθος να βάλει έναν νεαρό να λύσει προβλήματα που δεν μπορεί» και συνεχίζει τα δηλητηριώδη βέλη ο κ. Κοροβέσσης: «Η ηγεσία του Τσίπρα και η ηγετική ομάδα του Τσίπρα είναι ανίκανη να λύσει ένα τόσο σύνθετο πρόβλημα».
Τη σκυτάλη πήρε στενός συνεργάτης του Αλ. Τσίπρα και σε μία υψηλής πολιτικής ευθύνης τοποθέτηση, χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Π. Κοροβέση ως «κοροβεσιές»…
Ο Περ. Κοροβέσης υπεραμύνθηκε των δηλώσεων περί χρηματισμού της Αριστεράς, υπενθυμίζοντας ότι οι Νέτας και Μπέης είχαν γράψει αυτά τα πράγματα στην «Ελευθεροτυπία» και ποτέ δεν υπήρξε διάψευση...
Τέλος, ο ιστορικός ηγέτης της αριστερά, Λεωνίδας Κύρκος, δεν αφήνει αναπάντητες τις καταγγελίες αφού τον αφορούν προσωπικά και αποκαλεί την όλη ιστορία «βδελυρό παραμύθι».
Αναρτήθηκε στο http://www.hellenicbusiness.gr/index.php/permalink/13057.html

1 σχόλιο:

  1. Τι έχουμε ακόμα ν'ακούσουμε?Και τι έχουν να δουν τα μάτια μας?Τι να πιστέψει κανείς τελικώς?Προς τα που πάμε αδέρφια........?

    ΑπάντησηΔιαγραφή