Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΗΣΕΑ 509.000 €, ΕΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ !!!!



Αναζητούνται 509.000€ στον Δήμο Κομοτηνής

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημάρχου Κομοτηνής Δημήτρη Κοτσάκη στον τοπικό τύπο (δες εδώ και εδώ), η νέα κερκίδα του γηπέδου της Κομοτηνής, κόστισε 680.000€! Απ’ αυτά τα 200.000€ θα τα δώσει (τα έδωσε;) το υπουργείο Εσωτερικών και τα υπόλοιπα 480.000€ μέσω του γνωστού δανείου του Δήμου Κομοτηνής, που αποσύρθηκε την προηγούμενη φορά, αλλά υπάρχει σαν θέμα στο δημοτικό συμβούλιο της 31ης Αυγούστου! Όλα αυτά σύμφωνα με τον Δημήτρη Κοτσάκη.
Διαβάζοντας όμως με την στήλη «Βηματάκια» της εφημερίδας «Ελεύθερο Βήμα» (εδώ), αν κάποιος περνούσε από το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κομοτηνής θα έβλεπε μια μεγάλη πινακίδα, η οποία παρουσιάζει το συγκεκριμένο έργο να είναι ενταγμένο στο αναπτυξιακό πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ»!!! Εκτός απ’ αυτό μαθαίνουμε ότι ο προϋπολογισμός του έργου είναι 1.189.000€!!!
Μετά από το σχόλιο της εφημερίδας, την προηγούμενη εβδομάδα και μάλιστα βράδυ οι αρμόδιοι του Δήμου Κομοτηνής κατέβασαν την πινακίδα και την αντικατέστησαν με μία στην οποία δεν αναφέρεται ούτε το χρηματικό ποσό, ούτε που είναι ενταγμένο το συγκεκριμένο έργο. Επομένως, αγνοούνται 509.000€, τα οποία κάποιος πρέπει να απαντήσει που πήγανε!!! Ε, δήμαρχε;;;
Αναρτήθηκε από PIAZZA del POPOLO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου