Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ BLOGGER ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Η Google αποκαλύπτει την ταυτότητα blogger μετά από δικαστική απόφαση!

Συνταχθηκε απο τον/την Επικαιρο-s

Η google παρέδωσε τα ηλεκτρονικά στοιχεία blogger που ζητήθηκαν από την κυρία Liskula Cohen (πρώην μοντέλο που έχει συνεργαστεί με μεγάλους σχεδιαστές ρούχων όπως ο Αρμάνι και ο Βερσάτσε), έπειτα από απόφαση αμερικανικού δικαστηρίου του Μανχάταν που έκρινε ότι η εν λόγω ενάγουσα υπέστη συκοφαντική δυσφήμηση από τον ανώνυμο blogger.

H 37χρονη Cohen προέβη σε μηνυτήρια αναφορά κατά του ιδιοκτήτη του ιστολογίου «Skanks in NYC» κατόπιν δημοσίευσης φωτογραφιών της τον προηγούμενο Ιανουάριο,που συνοδεύονταν από σχόλια στα οποία την περιέγραφαν ως μία απελπισμένη σαραντάρα, αφήνοντας παράλληλα πολλά σεξουαλικά υπονοούμενα σε σχέση με την προσωπική της ζωή.

Η Cohen, αναφερόμενη στις πράξεις του ανώνυμου blogger, τις χαρακτήρισε «θλιβερές, ηλίθιες και παθολογικές» και δικαιολόγησε τη μήνυση που υπέβαλλε λέγοντας πως «θέλω να γνωρίζω ποιοι είναι οι εχθροί μου»!

Αφότου αποκαλύφθηκε το πρόσωπο που συκοφάντησε την Cohen, αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για πρόσωπο του περιβάλλοντος της. Η Cohen δεν αποκάλυψε τ’ όνομά της αλλά ούτε και μήνυσε το συγκεκριμένο πρόσωπο. Απλά, δήλωσε ότι «ξέρω ποια είναι, ξέρω γιατί το έκανε. Δεν έχει κάτι άλλο να κάνει. Είναι θλιβερό».

Το “epikairo” τονίζει ότι η αναφορά στο ήσσονος σημασίας περιστατικό γίνεται καθότι πρόκειται για την πρώτη φορά που η Google δίνει τα ηλεκτρονικά στοιχεία πελάτη της, ακολουθώντας το πόρισμα δικαστικής απόφασης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου