Σάββατο 15 Αυγούστου 2009

ΠΕΙΡΑγΜΑ CERN-KARAMANLIS ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ DALTONS.

Με αφετηρία τη Κομοτηνή, Καραμανλής και Daltons, ξεκινούν μεγάλη πορεία στο λαό, αποφασισμένοι να γράψουν νέες σελίδας δόξας στη ρημαγμένη.
Ήδη σύμφωνα με ανακριβείς πληροφορίες, η νέα φυσιογνωμία της κυβερνητικής παράταξης, στη κυριολεξία CERνεται προς το σπήλαιο Πετραλώνων, όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε και ανατράφηκε με γνήσιο Ελληνικό γάλα ΣΕΡΓΑΛ, ο θρυλικός αρχάνθρωπος των Πετραλώνων.
Το νέο κρυφό χαρτοπαίγνιο του ακαταλληλότερου και ανικανότερου και πλέον άχρηστου ηγέτη, είναι τούτο δω:
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Διαστήματος, μετά τη παταγώδη αποτυχία του αρχικού πειράματος των μικροσωματιδίων για αναπαράσταση του Big-Bang, θα δανείσει τον επιταχυντή μικροσωματιδίων στον αρχηγό της ΝΔ, για να χειροπειραματιστεί με τα μικροεργαλεία του. Επειδή δεν έχει και πολύ εναπομείναντα χρόνο, ο Κώστας με ή χωρίς γραβάτα, με τεντωμένο πουκάμισο του σκασμού και το σαγόνι μεσ' τη λίγδα από τρεις σούβλες παράνομο κοκορέτσι και του παιδιού του να μη δίνει, για να αποφύγει χάσιμο χρόνου στα σκαψίματα, συσκέφθηκε με τους Daltons και αποφάσισαν να εγκατασταθούν και να εγκαταστήσουν το CERN και το μικροεργαλείο του Κώστα στο σπήλαιο του αρχανθρώπου, μήπως και ξυπνήσει το ίχνος του και μας πει πως έγινε τον πολύ, πολύ παλιό καιρό η μεγάλη έκρηξη, γνωστή ως ΜΠΙΓΚ ΜΠΑΝΓΚ, και κατά πόσο συνέβαλε στην έκρηξη της σημερινής ανεργίας, πως επίσης συνέβαλε στη σημερινή έκρηξη της ακρίβειας, του Δημόσιου χρέους, στην εξαλλοσύνη του μαύρου χρήματος και του εμπορίου λευκής σαρκός, στη μεγάλη έκρηξη του υπερπλουτισμού των Υπουργών ενός κράτους υπό πτώχευση.
Οι πολιτικοί αναλυτές και οι επιστήμονες της Ε.Ε.Δ., όλο και ελπίζουν ότι κάτι θα κερδίσουν από τις πιστώσεις του Δ' ΚΠΣ......
......Και στο κάτω - κάτω τι έχουν να χάσουν????? Τη χειροτεχνία του Κώστα????? Αν κάτι πάει στραβά, η NASA είναι έτοιμη να συμπεριλάβει τον Κώστα στα δικά της πειραματόζωα.............
Καληνύχτα...........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου