Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ: Για τις φωτιές??? ΜΠΑ. - Για τα κατσίκια??? ΧΜ. - Για τη ΔΕΘ??? ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!!

Πολύωρη συνάντηση-σύσκεψη είχε ο Πρωθυπουργεύων Καραμανλής στο σπίτι του στη Ραφήνα, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα σε οικόπεδο που έχει καταπατηθεί από άγνωστο πρωθυπουργό, με τη γνωστή μέθοδο της χρησικτησίας.
Συμμέτοχοι στη "μυστική" (ΧΑ) σύσκεψη του μισοέκπτωτου πρωθυπουργού, ήσαν ο Δημ. Δασκαλόπουλος του ΣΕΒ, (που τον είδε πολλές ώρες και προχθές), ο Λευτέρης Ζαγορίτης (που ως αρχικομματόσκυλο, τον έχει πολλές ώρες κάθε μέρα), ο Αγγέλου (που ως εξ απορρήτων και αυτόν τον έχει κάθε μέρα στα πόδια του) και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη (με τον οποίο θέλουν να παίξουν το τετελευταίο λαϊκό καμμένο χαρτί).
Σαφώς και μίλησαν για τα αμνοερίφια και τα κοκορέτσια, αφού έφαγαν του σκασμού και ήπιαν μέχρι και ρετσίνα Πάγκαλου.
Σαφώς και μίλησαν για εκλογές, και είναι το θέμα, στο οποίο εύκολα μπλέκουν τα μπούτια τους άπαντες.
Σαφέστατα μίλησαν ΚΥΡΙΩΣ για τη ΔΕΘ και για το τι μαλακία θα πει στη Θεσσαλονίκη ο Καραμανλής, αλλά και ο κάθε ένας από τους συσκεφθέντες της Ραφήνας.
Σαφέστατα και μίλησαν για τον ειδικό ρόλο μπουλντόγκ του Μεϊμαράκη, στον οποίο (ανόητο) το σύστημα έχει χαρίσει έναν άχαρο ρόλο Ψωμιάδη σε Υπουργικό επίπεδο, για να βγαίνει να λέει δήθεν αυθόρμητες μαλακίες, που όμως είναι ζυγιασμένες έτσι ώστε να λειτουργεί ο Βαγγέλης ως απορροφητικός σάκος του μποξ.
ΟΡΙΣΤΕ????? Γιατί δεν του γράφει τον λόγο της ΔΕΘ ο Παπαθανασίου???
Ποιος είναι αυτός??? Είναι ο αγράμματος στις Οικονομικές Επιστήμες, Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.......
Μα γιατί, καλέ μου άνθρωπε, αν ήταν ικανός να συντάξει δυο λέξεις οικονομικής ανάλυσης, θα τον είχαν φωνάξει κι αυτόν............
Για ανασχηματισμό????? Σαφώς και μίλησαν, αλλά ξανά το άφησαν φλου, όπως έχουν αφήσει όλη την Ελλάδα, για μετά τη ΔΕΘ.
Οι εκλογές δεν έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα, για το αν θα γίνουν Οκτώβρη 2009 ή Μάρτη 2010. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνουν και το μόνο που κάνουν, είναι να μπουκώνουν μερικά στόματα.
Η φράση "ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ" έχει χάσει το νόημά της και δεν απασχολεί κανέναν πλέον.
Καληνύχτα Κώστα......................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου