Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ BLOG "realpress-gr", ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΩ ΤΗΝ ΗΡΑ ΑΠ' ΤΟ ΣΤΑΡΙ.

ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ...

ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΡΙΜΑΛΑΚΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ! Βγαίνει ένας καραγκιόζης σπάμερ για να κάνει αβάντα στον βουλευτή Κεδίκογλου κάνοντας πόλεμο στον αντίπαλο βουλευτή (υπουργό τουρισμού) Μαρκόπουλο. Ανοίγει ένα blog του κώλου και ξεκινά μια ΗΛΙΘΙΑ προπαγάνδα με δύο αναρτήσεις φωτιά:
====================================

Την αποφυλάκιση του Θ. Ηλιόπουλου ζητά το ΠΑΜΜΕ και έχει ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.

Είμαστε από τις λίγες φωνές, όπως το Ρεσάλτο και άλλοι, που προσέγγισαν τα γεγονότα του Δεκεμβρίου (όπως και τα πρόσφατα με το κοράνι) όχι με ιδεολογικά τσιτάτα και αγκυλώσεις, αλλά προσηλωμένοι στα γεγονότα και στη στυγνή πραγματικότητα.

Γι’ αυτό το λόγο και θα συμφωνήσουμε απόλυτα με την ανακοίνωση του ΠΑΜΜΕ που παραθέτουμε στο τέλος και ζητά την άμεση αποφυλάκιση του Θ. Ηλιόπουλου, που συνελήφθει στα γεγονότα του Δεκεμβρίου και παραμένει προφυλακισμένος εως σήμερα, βρισκόμενος στο πέμπτο δεκαήμερο απεργίας πείνας. Οι λόγοι που υποστηρίζουμε την αποφυλάκιση του είναι απλοί:

1. Έστω ότι ο Θοδωρής Ηλιόπουλος είναι αθώος. Σε όλες τις δημοκρατικές χώρες, τα κράτη παρουσιάζουν ατράνταχτα στοιχεία σε κάθε συγκέντρωση, με τη χρήση κάμερας, μπογιάς που συνιστά αποδεικτικό στοιχείο κατά τις ταραχές κλπ. Εδώ, ένα ανίκανο κράτος βασίζεται στη μαρτυρία μεμονωμένων αστυνομικών που μπορεί εύκολα τόσο να αμφισβητηθεί όσο και να χρησιμοποιηθεί για “ξεκαθάρισμα λογαριασμών”. Εν ολίγοις να υπόκειται εύκολα σε αντίλογο.

2. Έστω ότι ο Θ. Η. είναι ένοχος. Οι πράξεις του και η υπερασπιστική του γραμμή δείχνουν ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του και τις αποκυρήσσει μετα βδελυγμίας και με κίνδυνο της ίδιας του της ζωής. Ένα δημοκρατικό κράτος οφείλει να αναγνωρίσει αυτή τη μεταμέλεια και να τον απελευθερώσει άμεσα. Ένα δημοκρατικό κράτος δε μπορεί να είναι εκδικητικό. Άλλωστε η συμπεριφορά του Θ.Η. δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν έχει κάποιο ιδεολογικό υπόβαθρο που να τον καθιστά “επικίνδυνο” για το κράτος.

3. Έστω ότι ο Θ.Η. συνελήφθει επειδή θεωρήθηκε από το κράτος “αναρχικός” άρα ύποπτος, άρα επικίνδυνος. Αυτό αναιρείται από τις ενέργειες του Θ.Η. αφού η απεργία πείνας έχει ως σκοπό να επισύρει το έλεος του κράτους για το άτομο του. Πότε έχετε ξαναδεί “Αναρχικό” να επιζητά το έλεος του κράτους; Οι μόνες στιγμές που αναρχικοί έχουν ζητήσει έλεος είναι μόνο για να σώσουν συντρόφους, αφού ο Αναρχικός δεν συνδιαλέγεται και δε ζητιανεύει από το κράτος για ίδιον όφελος. Άρα δεν θεωρεί το κράτος “εχθρό”, άρα πρέπει άμεσα να απελευθερωθεί αφού δεν συντρέχουν ούτε ιδεολογικοί λόγοι για την κράτηση του.

4. Και σημαντικότερο (που το ΠΑΜΜΕ δείχνει να το αντιλαμβάνεται): Έχουμε πει ξεκάθαρα τις αιτιάσεις της εσκεμμένης εσωτερικής αναστάτωσης (Δεκέμβρης – Κοράνι κλπ). Ο Αλέκος Παπαδόπουλος το είχε ορίσει ξεκάθαρα, μιλώντας για διεθνείς τοκογλύφους που κερδοσκοπούν από την εσωτερική αστάθεια.

Η Ελλάδα λοιπόν, όπως όλα δείχνουν, θα αναγκαστεί το Σεπτέμβρη να προσφύγει εκ νέου στην ΕΚΤ και στα διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για να αναζητήσει νέα δάνεια μέσω έκδοσης κρατικών ομολόγων. Η διαπραγμάτευση όπως έχουμε εξηγήσει είναι άμεσα εξαρτώμενη από την εσωτερική σταθερότητα της χώρας τη δεδομένη στιγμή. Γι’ αυτό και τα συνεργεία του CNN, του BBC κλπ. ήταν ακροβολισμένα υπό μορφή όρνεου το Δεκέμβρη, προκειμένου να μας “διαφημίσουν” όσο γίνεται καλύτερα στους επενδυτές, με αποτέλεσμα ο λαός να ζημιωθεί κατά 1,2 δις Ευρώ τουλάχιστον κατά τη διαπραγμάτευση.

Τότε μάλιστα ο κύριος Κακαουνάκης αλλά και η εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” μίλησαν ευθέως για υπουργούς που παίρνουν μίζες από τα διεθνή δάνεια ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ.

Εάν λοιπόν ο Θ. Ηλιόπουλος προαλείφεται να γίνει ο νέος Αλέξης προκειμένου κάποιοι κρατούντες να θησαυρίσουν από τις μίζες των διεθνών τοκογλύφων, τότε αναζητείται άμεσα κάποιος κρατικός λειτουργός που πονάει το μόχθο του λαού για να απελευθερώσει άμεσα τον Ηλιόπουλο πριν δούμε την οπερέτα της εξέγερσης σε επανάληψη. Δεν πείθετε κανέναν πλέον με αυτό το θεατρικό της υπεξαίρεσης δημοσίου χρήματος. Βρείτε κάτι άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου