Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2009

ΠΕΡΙ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΤΩΝ BLOGGERS ......ΤΡΙΧΕΣ

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ είπε με σχόλιό του στο καλό μπλογκ
http://gianniotis.blogspot.com

ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ. ΕΝΑΣ BLOGGER ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ Η/Υ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΟΤΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ Η/Υ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ή ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΝΟΣ BLOGGER, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ, ΝΑ ΣΟΥ ΣΒΗΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ ΧΩΡΊΣ ΕΥΘΥΚΡΙΣΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΚΑΖΕΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΗ GOOGLE, ΓΙΑ ΤΟ ΑΒΑΣΙΜΟ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΔΙΩΚΤΩΝ ΣΟΥ.
Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΗΝΥΣΗΣ ή ΑΓΩΓΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΞΥΤΗΤΑ.
ΟΜΩΣ, Η ΒΡΩΜΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΥΡΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΖΟΥΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΦΑΖΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΞΥΤΗΤΑ????? ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ή ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΧΙΟΝΙ?????
ΤΟ ΖΗΛΕΥΩ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΦΘΟΝΩ.
ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ. ΟΜΩΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΑΔΙΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ BLOG ΣΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ E-MAIL ΤΟΥ ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΕΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ.
ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΨΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ, Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΠΟΙΟΥ ΚΥΝΗΓΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

1 σχόλιο:

 1. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΊΘΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΌΤΑ ΓΎΡΟ ΑΠΌ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΌ!  ΕΊΝΑΙ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΎ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΜΠΟΡΑ ΤΑ 4-5 BLOGS ΠΟΥ "ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΎΝ" ΚΑΤΑ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ! ΒΈΒΑΙΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ 4-5 BLOGS ΕΊΝΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΈΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΈΡΑ!
  ΧΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ ΈΡΙΞΑΝ ΤΟΥ ΤΡΩΚΤΙΚΟΎ!

  ΈΤΣΙ?

  ΠΩΣ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ ΝΑ ΈΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΌΝΙ ΟΝΌΜΑΤΙ ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΊΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΌΠΤΕΤΑΙ ΥΠΈΡ ΤΟΥ ΤΡΩΚΤΙΚΟΎ???
  Η ΔΉΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΈΚΑΝΕ ΠΡΏΤΑ ΤΟΝ ΓΎΡΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΌΛΟΣ ΤΥΧΑΊΟΣ, ΤΑΧΑ ΜΟΥ, ΚΥΝΉΓΗΣΑΝ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΌ ΚΑΙ ΤΟ ΈΚΛΕΙΣΑΝ!!!
  ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΟΝΌΜΑΣΕ ΑΝ ΈΧΕΙΣ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΑ 4-5 BLOGS ΠΟΥ "ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΎΝ"!!! ΑΛΛΑ ΕΚΕΊ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΊΡΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ ΈΤΣΙ???

  http://makelio.blogspot.com/2009/08/blog-post_4288.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή