Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

KARAMANLIS & PENELOPE CROUZ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΔΙΑ ΤΑΣ ΑΦΙΔΝΑΣ!!!!! ΑΦΩΝΗ ΚΑΙ ΑΦΑΝΤΗ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ!!!!!!


Πάντως, παρότι η 35χρονη Penelope Cruz διέψευσε τις φήμες που την θέλουν έγκυος στο πρώτο της, φέρεται πως έκανε μυστικό αρραβώνα με τον 40χρονο αγαπημένο της Javier Bardem. Mάλιστα, σύμφωνα με άρθρο της "New York Daily News" η Penelope θέλει να παντρευτεί με τον Javier για να ικανοποιήσει τους καθολικούς γονείς της.

Κι όμως, δεν είναι έτσι τα πράματα, γιατί αλλού είναι τα θάματα!!!! Έϊιιιι.......
Η πρώτη φωτογραφία (όπως θα διαπίστωσε το εύστοχο μάτι σας), είναι ένα καλοκεντημένο μοντάζζζζζζ, για να παγιδευτεί το πολύ-πολύ σοβαρό Sourgelo.
Φυσικά και δεν αληθεύει το ρεπορτάζ του Sourgelo και απόδειξη και αδιάψευστος μάρτυρας, η μοναδική και αυθεντική μέχρι και γνήσια φωτογραφία, που τράβηξα εγώ ιδιωτικώς, χάρι στη μεγαλοψυχία του γεναίου Καραμανλή.
Το δικό μου ρεπορτάζ λέει, ότι ο Καραμανλής ήταν ερωτευμένος με τη Πηνελόπη, από τα νήπια και είναι η πραγματική αιτία που για χάρη της κουράστηκε και εγκατέληψε τις εξουσίες και τα εγκοσμικά, ώστε να της αφιερωθεί με όλα τα κιλά του και να τη διδάξει το μονοκόματο κατέβασμα σούβλας με κοκορέτσι!!!!!
Επίσης το τέλειο, τέλειο, τέλειο και μοναδικό και πρώτο ρεπορτάζ μας, μας ενημερώνει, ότι η Αναστασία έχει μείνει άφωνος από προχθές το βράδυ που της τα αμόλυσε όλα και έχει εξαφανιστεί στα 14 δωμάτια και κατακόμβες της Ραφήνας, όπου και ασχολείται με την απογραφή των μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων της εξαετούς θητείας ως πρωθυπουργικής συντρόφου.
Αμετοάλλο???????????.... ήδη σκέπτεται και συσκέπτεται, για να αποζητήσει σαν αποζημίωση, μεταπτυχιακούς τίτλους από 79 πανεπιστημιακά και τεχνολογικά ιδρύματα, σε 214 ειδικότητες.
Η σημερινή συνάντηση του τέως πρωθυππουργού με τη Πενέλοπε επί 2 ώρες και 22 λεπτά του ευρώ, ήταν και ο μοναδικός λόγος, για τον οποίο στήθηκε από τον Καραμανλή επί 1 ώρα και 9 λεπτά, ο νέος πρωθυπουργός. Παραλίγο να χαθεί κι η ορκωμοσία.
Τέλος, Kostas kai Penelope, αναχωρούν αύριο ινγκόγνιτο για ολιγοήμερες διακοπές στας Αφίδνας.....!!!!!!!!!!!!
OLE PENELOPEeeeeee........ OLE..!!! OLE..!!! OLE..!!!
OLE KOSTASssssss........ OLE..!!! OLE..!!! OLE..!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου