Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ "ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ" ΤΗ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΣΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ; 21-10-2009

Σύμφωνα με πληροφορίες τού STOPCARTEL τη Διοίκηση της Αγροτικής Τράπεζας η οποία κατά τις κυβερνητικές εξαγγελίες πρόκειται να αποτελέσει μέλος τού Δημόσιου Τραπεζικού πυλώνα στήριξης της πραγματικής οικονομίας , πρόκειται να αναλάβουν οι, Θεόδωρος Πανταλάκης, κορυφαίο στέλεχος της Τράπεζας Πειραιώς, η Ντίνα Λάζαρη από τον τομέα Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ και ο Πάνος Σκουλαρίκης.
Το αντιφατικό της είδησης είναι ότι ο κ. Πανταλάκης τάχθηκε χθες απροκάλυπτα εναντίον της πολιτικής της κυβέρνησης υπέρ των δανειοληπτών και τοποθετήθηκε καθαρά εναντίον οποιασδήποτε ρύθμισης που θα ανακουφίσει επιχειρήσεις και νοικοκυριά, για να μην προκληθούν, όπως ανέφερε, στρεβλώσεις στην αγορά! Το ερώτημα πού γεννάται είναι ,πώς συμβιβάζεται στην τράπεζα που υποτίθεται ότι θα αποτελέσει την "αιχμή του δόρατος" του δημόσιου πυλώνα, να τοποθετείται για διοικητής ένας ακραιφνής εκφραστής των θέσεων του τραπεζικού καρτέλ!

Θα ζήσουμε την απίστευτη κατάσταση τού απροκάλυπτου ελέγχου και των Δημόσιων Τραπεζών από επιτρόπους τού ελληνικού καρτέλ των τραπεζών ;

Αναρτήθηκε από: STOP CARTEL
Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ:
1.- Έχω πει προεκλογικά και το επαναλαμβάνω, παρά τις μπαρούφες που γραφόντουσαν για άλλα πρόσωπα: ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ είναι άνθρωπος του μεγάλου και βρώμικου κεφαλαίου. Ο Παπανδρέου θα τον βάλει διαχειριστή της Ελληνικής Οικονομίας και θα αποδειχθεί άμεσα, ως ο νέος άσχετος "Παπαθανασίου" του ΠΑΣΟΚ. Δεν έχει πραγματικές γνώσεις - δεν έχει πραγματική επαγγελματική εμπειρία. Μόνο σαν κομματόσκυλο έχει δουλέψει. Τα περί "Βρυξελλών" είναι χόρτα για κατσίκες.
2. Η Λούκα Κατσέλη, το μόνο που έχει δείξει μέχρι σήμερα, είναι το βάδισμά της, πάνω στις βλακώδεις πατημασιές, που άφησαν τα σαΐνια της ΝΔ. Σε λίγες μέρες, έδωσε δείγματα γραφής, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Για μένα είναι ξεκάθαρο: Υπουργός που δεν έχει πρώτο μέλημα, τη ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση της ντόπιας παραγωγής, αλλά ασχολείται κατ' ευθείαν με εκδουλεύσεις υπέρ ξένων επιχειρήσεων και εισαγωγέων, είναι κάτι παραπάνω από το "για τα μπάζα".
Τα πραγματικά εφαρμόσιμα δείγματα και των δύο, είναι ξεκάθαρα υπέρ της συνέχισης της παραοικονομίας, στολισμένα με αόριστες μπουρδολογίες περί ενίσχυσης των χαμηλών εισοδημάτων.
Και οι δυο ασχολούνται με τη σταθεροποίηση της φτώχειας.
Τέλος αξιοπρόσεκτες είναι και οι υποδυναστείες, Λάζαρη - Σκουλαρίκη. Ψευδοσοσιαλιστικές οικογενειακές διαδοχές.
Όλοι οι υπόλοιποι είναι και γεννούν τούβλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου