Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΑΣΠΡΗΣ ΣΚΟΝΗΣ Η ΠΑΤΡΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ "Η ΗΜΕΡΑ" - ΚΟΛΠΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ, ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.

Ως πρωτεύουσα της άσπρης σκόνης (ηρωίνη - κοκαΐνη) πρέπει να έχει αναδειχθεί η Πάτρα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Πατρινής εφημερίδας "Η ΗΜΕΡΑ".
Το 17% των νέων, δήλωσε σε σχετική έρευνα, ότι έχει δοκιμάσει τα ναρκωτικά, τουλάχιστον για μια φορά.
Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ, βλέπει το κακό γενικότερο, γιατί έχει ανάλογα μηνύματα κι απ' τα Γιάννενα, κι' απ' την Άρτα, κι' απ' τη Θεσσαλονίκη, και από Λάρισα, Βόλο, από παντού.
Το πρόβλημα είναι παντού και φταίει το σάπιο κράτος, με διάδοχη κατάσταση τον Παπανδρέου.
Τι θα πει "τα πήρε στο κρανίο". Αυτά είναι μπούρδες. Υπάρχουν συγκεκριμένοι έντιμοι λειτουργοί που κυνηγήθηκαν και συγκεκριμένοι, που είναι ένα με τη σαπίλα, οι οποίοι (και οι οποίες) εδώ και 40 μέρες λιβανίζουν τον Παπανδρέου. Υπάρχουν οι γαλαζοπράσινες πουτάνες που δεν τις ακουμπά κανείς. Εκεί αρχίζει και βουλιάζει ο Παπανδρέου, γιατί η εντολή είναι σαφέστατη: ΜΗ ΤΙΣ ΑΓΓΙΖΕΤΑΙ !!!!!
Ένα άλλο θέμα, είναι η κλασική περίπτωση, των υπ' ατμόν Διοικητών (π.χ. Νοσοκομείο Πάτρας), να τακτοποιούν αυτές τις γαλαζοπράσινες πουτάνες και τους.... αμφέτερους, σε θέσεις της αρεσκείας τους, με την ανοχή των πράσινων εργατοπατέρων.......
Λοιπόν σκάστε αεριτζήδες. Η αποκατάσταση της νομιμότητας δεν χρειάζεται καινούργια νομολογήματα του κώλου. Χρειάζεται σεβασμό και εφαρμογή του νόμου. Και δεν διαφαίνεται ούτε ένα "και" για αποκατάσταση της νομιμότητας, για την οποία ξαναξεγελάστηκε ο κοσμάκης και ψήφισε το ΠΑΣΟΚ.
Όλα όσα ακούω μέχρι τώρα, είναι φληναφλήματα, κοινώς μπουρδολογίες για τη χρειαζούμενη θολούρα, στη συνέχεια διαχείρησης του ίδιου σάποιου καθεστώτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου