Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Τιμωρία φοιτητών με εξαναγκασμό αποδοχής του "ολοκαυτώματος" και με επιβολη προστίμου για εκδήλωση

Δημοσιεύθηκε: 8:53 PM Friday October 09, 2009- Πηγή: NZPA ... Διάβαζε ΕΔΩ ...ΕΝΑ, Νέα / Ο Τύπος

Στο Πανεπιστήμιο Lincoln, κοντά στη Christchurch επέπληξαν 15 φοιτητές, οι οποίοι ντυμένοι ως Ναζί και ως τρόφιμοι στρατοπέδων συγκέντρωσης για μια αστεία εκδήλωση (συγκέντρωση), (και τους επέβαλαν) ποινές, κυρίως για επίσκεψη σε ένα μουσείο του "Ολοκαυτώματος" και με την καταβολή προστίμου 200 δολαρίων. Η Πειθαρχική Επιτροπή του Πανεπιστημίου, συνεδρίασε την Παρασκευή για να εξετάσει τη συμπεριφορά των μαθητών, οι οποίοι ομολόγησαν την ενοχή τους στο αρμόδιο (όργανο), για δυσφήμιση του πανεπιστημίου. Η Επιτροπή αποφάνθηκε, ότι οι φοιτητές έπρεπε:
--- Να επισκεφθούν το Μουσείο του Ολοκαυτώματος στο Ουέλινγκτον και, ενδεχομένως η γερμανική πρεσβεία, με δικά τους έξοδα και να καταβάλουν πρόστιμο ύψους 200 δολαρίων.
--- Να Υποβάλουν δοκίμιο 2000 λέξεων, σχετικά με ένα θέμα που θα καθοριστεί από τον πρόεδρο της επιτροπής.

--- Δύο φοιτητές που φορούσαν τα πιο επιθετικό T-shirts, έπρεπε επίσης να συμπληρώσουν 150 ώρες κοινωφελούς εργασίας για το πανεπιστήμιο
Διαφήμιση
Μέχρι το δοκίμιο να αξιολογηθεί ως αποδεκτού επιπέδου, οι φοιτητές δεν θα μπορούν να λάβουν αποτελέσματα δύο εξαμήνων, ούτε να εγγραφούν για μελέτη, για το πρώτο εξάμηνο του 2010.
Η συμπεριφορά των φοιτητών ήταν εντελώς προσβλητική, ανάφερε ο αντιπρύτανης καθηγητής Roger, σε δήλωσή του την Παρασκευή το βράδυ.
Οι κυρώσεις θα εκθέσουν (υποχρεώσουν) τους μαθητές να δουν τη φρίκη του Ολοκαυτώματος και να τους επιτρέψει να καταλάβουν την ανάρμοστη συμπεριφορά τους, είπε.
Οι μαθητές παρακολούθησαν (συμμετείχαν) μια εκδήλωση-συγκέντρωση, σε μια καφετέρια της πανεπιστημιούπολης, στις 18 Σεπτεμβρίου, που υπάρχει σε μια από τις αίθουσες των (φοιτητικών) κατοικιών, στο πλαίσιο των εορτασμών Oktoberfest.
Στις φορεσιές τους εμφάνιζαν συνθήματα όπως "Sieg Heil!" και "Χίτλερ μου ΔΠΚ" και ένας εμφανίσθηκε φορώντας ένα άσπρο ρούχο, διακοσμημένο επάνω του με σβάστικες.
==============================================
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ?????
Τι ήταν ποιο ναζιστικό???? Η φοιτητική-νεανική μαλακία ή η συνειδητή αγριότητα καταναγκασμού των νεοναζί-σιωνιστών καθηγητάδων????? Το τρόπο σκέψεις που δεν δίδαξαν ποτέ στους μαθητές, θα τον επιβάλουν με εξαναγκασμό προσκυνήματος, για να αποφύγουν την εκδίωξη από τις σχολές?????
Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ δεν σινιστά στους νέους τέτοιες συμπεριφορές. Επίσης συνιστά στους περισπούδαστους "μεγάλους", να βγάλουν και να ρίξουν στα σκουπίδια κάθε εβραιοχίτλερ, που τυχόν κρύβουν μέσα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου