Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

ΛΙΓΟ ...ΠΤΗΝΟ, ΝΑ ΞΕΠΤΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΑΡΧΗΓΟΚΛΟΟΥΝ

Πήγαμε , είδαμε και κυρίως ΑΚΟΥΣΑΜΕ!

Το πτηνό τους είχε ανακαλύψει πριν από περίπου 2 χρόνια και από τότε είχε πει πως θα πρέπει να τους δοθούν οι ευκαιρίες να αναδειχθούν και να δείξουν το ταλέντο τους και έξω από τα σύνορα του νομού Θεσσαλονίκης!

O Τρυποκάρυδος παρακολούθησε χθες τη συναυλία των Skelters στο Μύλο, η οποία ήταν αφιερωμένη στους θρυλικούς Beatles. Όπως σας είπα και παραπάνω τους παρακολουθώ εδώ και καιρό, αλλά η χθεσινή τους εμφάνιση μπορώ να πω πως ήταν η καλύτερη που έχω δει. Η αλήθεια είναι πως αυτό οφείλεται σε όλους εσάς που γεμίσατε το Club Stage, που ήσασταν φοβερό κοινό και τους αναγκάσατε να βγάλουν προς τα έξω τον καλύτερο τους εαυτό και "να τα σπάσουν" μεταφορικά και κυριολεκτικά!
Χθες έμαθα μαζί σας πως ο επόμενος τους "σταθμός" είναι να ανοίξουν τη συναυλία των ZZ Top που θα γίνει το επόμενο Σάββατο 24 Οκτωβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Παλαιού Φαλήρου Tae Kwo Do. Σωστά, λοιπόν, είχα προβλέψει από πολύ παλιά πως σε λίγο θα ξεφύγουν από τη Θεσσαλονίκη και θα πάνε πιο πέρα, και σίγουρα το να εμφανιστούν στην ίδια σκηνή με τους ZZ Top είναι για αυτούς σπουδαίο παράσημο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου