Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΛΕΞΗ - ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ - ΟΛΕ

Η Παπαρίζου υποψήφια για Best European Act. Δεν είχε σπουδαίους αντιπάλους!

Εμείς το περιμέναμε, δεν ξέρω για εσάς.
Η Έλενα Παπαρίζου ψηφίστηκε ως η καλύτερη performer στο διαγωνισμό του ελληνικού MTV και θα είναι η εκπρόσωπος της Ελλάδας στα φετινά European MTV Video Music Awards. Πέρα από την εμπειρία της σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς, η αλήθεια είναι πως είχε τη νίκη στο τσεπάκι της, αφού δεν είχε σπουδαίους αντιπάλους.
Αντίπαλοι της Παπαρίζου για τον τίτλο του Best Greek Act ήταν οι Οnirama, οι Professional Sinnerz, η Monika και οι Matisse. Αν έβλεπαν εκεί έξω πως οι Έλληνες ακούνε κάτι τυπάκια σαν τους Onirama θα μας έπαιρναν με τις πέτρες. το Μαραντίνη να χοροπηδάει σαν το κατσίκι στη σκηνή των MTV Video Music Awards, με τον ίδιο τρόπο που χοροπηδούσε στην πίστα πλάι σε "αηδούς" όπως ο Ρέμος "τραγουδώντας" κομμάτια που μας γυρνάνε πίσω στην εποχή που πηγαίναμε στο νηπιαγωγείο. Πιστεύω πως στον συγκεκριμένο κοντό κυριούλη -που δεν έχει μόνο περιορισμένο το ύψος αλλά και τη φωνή- θα ταίριαζε γάντι το διαχρονικό κομμάτι "χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ", αλλά και το "πλάθω κουλουράκια με τα δυο μου τα χεράκια" που είναι επίσης αγαπημένο. Το ότι θα του ταίριαζαν τα παραπάνω υπέροχα παιδικά άσματα μας το έχει αποδείξει τραγουδώντας κομμάτια που θα μπορούσαν επίσης να αγαπηθούν από τα νήπια σε όλα τα νηπιαγωγεία και τους παιδικούς σταθμούς της επικράτειας!
Οι Professional Sinnerz από την άλλη δεν μας πείθουν, ακόμη και αν έχουμε βομβαρδιστεί από τα ραδιόφωνα με τους τοξικούς τους ήχους ολόκληρο το καλοκαίρι.
Ούτε οι Matisse έχουν κάτι να πουν, παρόλο που η εταιρεία τους έχει επενδύσει στη μετριότητα τους πολύ χρήμα. Πάντως τους αναγνωρίζω πως είναι μέτριοι. Σε μια εποχή που φτάνουν ένα σωρό άθλιοι ήχοι στα αυτιά μας, η μετριότητα τους τους κάνει να μας είναι σχεδόν συμπαθείς.
Όσο για τη Μόνικα... Για αυτήν σας τα έχω ξαναπεί! Είναι ο Πλούταρχος μεταμορφωμένος σε γυναίκα να τραγουδάει με βλάχικα αγγλικά.... Τρομάρα μας!
Εντάξει, η Παπαρίζου δε μου λέει τίποτα, αλλά τουλάχιστον δεν θα γίνουμε ρόμπες!
Αναρτήθηκε από ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου