Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΗΛΙΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ

Μετά τον Μάη του 68’, στις ΗΠΑ και την Ευρώπη δημιουργήθηκαν κάποια μικρά και αυτόνομα οικολογικά κινήματα, από πολίτες που έβλεπαν την καταστροφή των οικοσυστημάτων. Κάποια στιγμή αυτά τα κινήματα ξεκίνησαν, ειδικά στη Γερμανία και τη Γαλλία, να αποκτούν χιλιάδες οπαδούς. Τότε οι αρχηγοί της «Νέας Τάξης Πραγμάτων», βλέποντας την δυναμική και το μέλλον αυτών των κινημάτων, θεώρησαν αναγκαίο να τα ποδηγετήσουν και να τα ελέγξουν. Τα ζητήματα αυτά συζητήθηκαν και έχουν γραφτεί πολλά άρθρα για το θέμα τις δεκαετίες του 80 και 90’(στην «Le Monde» κτλ). Όλα τα νεοταξικά «tank thinks» της Ευρώπης και της Αμερικής πρότειναν έλεγχο του οικολογικού κινήματος. Να θυμήσουμε την ρήση του Λένιν "The best way to control the opposition is to lead it." – Lenin
Μτφ:«Ο καλύτερος τρόπος να ελέγξεις την αντιπολίτευση είναι να την οδηγείς»
Αυτό πρότειναν λοιπόν στους ηγέτες της Παγκοσμιοποίησης. Ετσι βλέπουμε τα γνωστά ιδρύματα Ροκφέλερ και Σόρος να προσεγγίζουν τα οικολογικά κινήματα και να τους προτείνουν χρηματοδότηση χωρίς κανένα αντάλλαγμα και περιορισμό. Αυτό κράτησε περίπου μια δεκαετία. Δημιουργήθηκαν καινούργιες οικολογικές οργανώσεις όπως η «Grennpeace», με μη εκλεγόμενο συμβούλιο – αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό.
Οι πρώτοι Οικολόγοι καθαροί ιδεαλιστές, δεν μπόρεσαν να συμβιβαστούν με την χρηματοδότηση τους απο κεντρικούς τραπεζίτες. Οι περισσότεροι αποσύρθηκαν διαμαρτυρόμενοι. Στη θέση τους μπήκαν πράκτορες – γιάπης, στελέχη πολυεθνικών με γνώσεις στο μάνατζμεντ και με προφίλ φανατικού οικολόγου, για να μην μπορεί κανείς να τους αμφισβητήσει. Γόνοι της μεγάλης τραπεζικής οικογένειας των Ροκφέλερ έγιναν διοικητικά στελέχη οικολογικών οργανώσεων. Δείτε την περίπτωση του Κον Μπεντίτ, βασικό στέλεχος του Μάη του 68, εβραϊκής καταγωγής και με διασυνδέσεις με τους τραπεζίτες. Ηταν πάντα βασικό στέλεχος των Πρασίνων της Γερμανίας και σήμερα είναι ο ηγέτης των «Πρασίνων» της Γαλλίας.
Αυτή τη στιγμή υπολογίζονται πάνω από 500 οι νεοταξικές οργανώσεις – «tank think» που έχουν σχέση με τα Κλάμπ των Τραπεζιτών, χρηματοδοτούν τα «Πράσινα» κινήματα, χρηματοδοτούν συνέδρια, βιβλία, ιστοσελίδες και ότι άλλο φανταστείτε.
Το αποκορύφωμα όλων αυτών είναι ότι εμφανίζεται σαν παγκόσμιος ηγέτης όλων των οικολογικών οργανώσεων και κινημάτων ο γόνος της γνωστής εβραϊκής οικογένειας τραπεζιτών, ο Ντέϊβιντ Ροκφέλερ(οργάνωσε και το τεράστιο φεστιβάλ «Live Earth» για την υπερθερμανση του πλανήτη και έχει γράψει και το ομότιτλο βιβλίο). Ακολούθησε ο Αλ Γκόρ, ο Φίσερ(που τάχθηκε ανοικτά υπέρ του βομβαρδισμού της Σερβίας από το ΝΑΤΟ) και εκατοντάδες άλλοι Υπουργοί και Πρωθυπουργοί σε όλη τη Γή.
Το επόμενο βήμα αυτής της καπήλευσης ήταν το πώς θα εκμεταλλευτούν εμπορικά τις ιδέες των οικολόγων....................................................................

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ "ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου