Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Ο AntiKrogias Διέγραψε τον ....Krogia. Εμείς τον καλωσορίζουμε, έτσι κι αλλοιώς!!!!

Οι λόγοι διαγραφής 18/10/2009

Οι λόγοι που διέγραψα το krogias.blogspot.com βρίσκονται όλοι μαζεμένοι εδώ. Μπροστά στα μάτια σας. Μάθετε να ερευνάτε και να σκέφτεστε πριν μιλήσετε ή γράψετε βλακείες.

Α! και υπάρχει μόνο ένας, που με έκανε επιστρέψω και να φτιάξω το antikrogias.
Και αυτός μπροστά στα μάτια σας είναι...ΕΔΩ >>>>> AntiKrogias >>>>>>

>>>>> 66 σχόλια:

Blogger Ο/Η tsaousa είπε........... Πώς νιώθει άραγε κανείς όταν τσακώνεται με τον εαυτό του; .....Άντε, και με ένα αντιπασοκικό μπλογκ σου εύχομαι.(συγγνώμη εκ μέρους του Παπανδρέου που με έλλειμμα περίπου 12% και 11.000.000 χέρια ανοιγμένα, τα πάντα διαλυμένα, δεν έχει την ικανότητα να τσεκάρει και κάποιες λεπτομέρειες για τους εύθικτους πολίτες). ....Γιώργο, θέλει λεβεντιά η ενασχόληση με την κριτική της δημόσιας/πολιτικής ζωής. Και γερό στομάχι. Και μυαλό ανοιχτό. Και πάνω από όλα βαθιά κατανόηση του ανθρώπου και της κοινωνίας. ...Άντε, στο ξαναλέω: με το καλό κι ένα αντιπασοκικό μπλογκ. Το αντικρόγιας δεν θα σε καλύψει συναισθηματικά, και κυρίως ψυχικά. ..... Άλλος θα σου έλεγε να ανοίξεις ένα μπλογκ για την τηλεόραση αφού η πολιτική δεν σου πάει, δεν την αντέχεις. ..... Εσύ ξέρεις.

Blogger Ο/Η opk είπε.......... Η οργή που νιώθει ο Γιώργος είναι κάτι που όλοι όσοι ασχολούμαστε με το ΠΑΣΟΚ (ή την πολιτική) την έχουμε νιώσει ή τη νιώθουμε συχνά. Κι όσους μας κάθονται στο στομάχι οι "λεπτομέρειες" των άλλων, μαθαίνουμε κάποια στιγμή να τις χωνεύουμε και να πηγαίνουμε παραπέρα... Το στοίχημα είναι να μην κάνουμε χιλιοστό πίσω απ'τις δικές μας αξίες.
Blogger Ο/Η ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ είπε.............. KΑΛΑ ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ.89 ΜΕΙΝΑΝΕ

Blogger Ο/Η S.K. είπε....... Μπράβο Γιώργο για όλα όσα σκέφτεσαι και όσα γράφεις. Το ζητούμενο πλέον για την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, είναι η συνέπεια λόγων κ

αι έργων και η ολομέτωπη σύγκρουσ

η με το διεφθαρμένο status quo, για την επανασύσταση ενός νέου αξιακού συστήματος. Αξιοκρατία, ισονομία

................................................ ........................... >>>>>>>

Blogger Ο/Η antikrogias είπε...

@KOSTAS
"ήξεις αφίξης".

Με αυτή την λογική θα πρέπει να βολευτούν και τα εκατοντάδες στελέχη σε όλη την χώρα που παρατούσαν την δουλειά τους και την κοινωνική τους ζωή για να σηκώσουν ψηλά το ΠΑΣΟΚ...

Μιλάς για την ουσία της αναμόρφωσης του κράτους για να σταματήσουν οι πελατειακές σχέσεις (και συμφωνώ), όμως δεν θεωρείς πελατειακές τις σχέσεις μέσα στην Βουλή και την διακομματική ομερτά πάνω σε αυτό το θέμα.

Δικαίωμά σου είναι να πιστεύεις ότι θέλεις. Εγώ, αυτό που ήθελα το κατάφερα. Αρχίσατε να μιλάτε. Μέχρι χθες... άκρα του τάφου σιωπή.

.................>>>>>>>>>> Blogger
Blogger Ο/Η ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ.

ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ 3-4 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΑ, ΤΑ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ. ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΤΑΝ, ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.
ΟΥΤΕ ΜΙΣΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ.
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΣ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΣΟΥ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΟΥ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΑΠ' ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ.
ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ. ..... 19/10/2009 6:27 πμ

Αναρτήθηκε από antikrogias
Εγώ τον καλωσορίζω. Τον διάβαζα και θα συνεχίζω να τον διαβάζω. Ο antikrogias και η Σίβυλλα, είναι πολύ χρήσιμοι στον χώρο, γιατί έχουν και κάνουν όνειρα για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου