Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2009

Η ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΟΜΠΑΜΑ, ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΒΡΑΒΕΙΟ "ΕΙΡΗΝΗΣ" ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΩΝ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝ!!!!!

Δεν είναι ούτε εμπάθεια ούτε ψύχωση. Αυτά τα αφήνουμε στη σάπια αληταρία που μας κρατάει αιχμάλωτους στο σκοτάδι των σιωνιστών αφεντικών τους. Είναι η πραγματικότητα και τη μεταδίδουν όσα από τα ξένα μέσα ενημέρωσης, δεν έχουν υποταχθεί ακόμα στον σιωνιστικό εβραιομασονισμό.
(Σημείωση, για τον μαλάκα που μ' ενοχλεί: Άλλο το "σιωνισμός" κι άλλο το Σημιτισμός).
Πριν το καραγκιοζιλίκι της σιωνιστικής "βράβευσης" του αφροαμερικάν
ου εβραίου προέδρου των ΗΠΑ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΗΣ και ακόμα και μέχρι τώρα χωρίς σταματημό, οι Αμερικανοί του Ομπάμα, εκτελούν τις δημόσιες εντολές του διεθνούς σιωνισμού και βομβαρδίζουν με πρωτοφανή αγριότητα, όλα τα χωριά του κεντροανατολικού Αφγανιστάν και του κεντροδυτικού Πακιστάν. Τις Αμερικάνικες δυνάμεις που βομβάρδιζαν και βομβαρδίζουν αδιάκοπα από ξηρά και με αεροπορικές επιδρομές, υποστηρίζουν οι δυνάμεις του αιμοσταγούς φασιστικού καθεστώτος του Πακιστάν, που προφασίζεται καταδίωξη των ανταρτών "Tehrik-i-Ταλιμπάν" τις τελευταίες εβδομάδες.
Ήδη, οι Αμερικάνικες δ
υνάμεις, ετοιμάζονται να εισβάλουν με στρατιωτικές δυνάμεις στο Νότιο Βαζιριστάν.
Άγριες μάχες γίνονται στο Παντζαρ, στο Πεσαβάρ και στη κοιλάδα του Σουάτ, ενώ η προπαγάνδα των Αμερικανών εισβολέων, στέλνει προς τα ΜΜΕ "ειδήσεις" για τις επιθέσεις αυτοκτονίας, που έγιναν στη Ραβαλπίντι και το Ισλαμαμπάντ, που ως γνωστόν είχαν σαν στόχο, τις θέσεις της στρατιωτικής και πολιτικής εξουσίας του Πακιστάν.

Την ίδια χρονική περίοδο (3-4 τελευταίες βδομάδες) η Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, τριγυρνά στις περισσότερες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, με ιδιαίτερη βαρύτητα για πίεση προς τη κυβέρνηση της Μόσχας, για να εξασφαλίσει συγκατάβαση ή ανοχή, στα ήδη δημοσιοποιημένα σχέδια του διεθνούς νεοναζιστικού σιωνιστικού κατεστημένου, για λήψη και στρατιωτικών μέτρων κατά του Ιράν.

Αυτό είναι το κόστος του αιματοβαμμένου Νομπέλ "ειρήνης" που ίδρυσε ο κατασκευαστής και παραγωγός μέχρι τον θάνατό του, των πρώτων εκρηκτικών μηχανισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου