Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Στη Νότια Αφρική, αποκαλύφθηκε κοινή δράση EL-AL με τη Μοσάντ !!!!!

Στίψαμε την "Jerusalem Post" και βρήκαμε (άαααπ ρε Μίμη) λαβράκι.
Διαβάστε την ΕΙΔΙΚΗ ανταπόκριση τους έστειλε ο (Εβραίος) LIONEL SLIER, από το ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ την 22-10-2009:

Από μια εσωτερική "εργασιακή" διαφορά-ρουτίνας (της ΕΛ-ΑΛ) στη Νότια Αφρική, έχουν πολλαπλασιαστεί οι ισχυρισμοί, ότι η El-Al Israel Airlines, έχει και απασχολεί μυστικούς πράκτορες της Μοσάντ, για τις δραστηριότητές της στη Νότια Αφρική.

'Ενα αεροπλάνο της El.Photo δεν σχετίζεται με την ιστορία) Φωτογραφία: Ariel Jerozolimski

Η υπόθεση ξεκίνησε πριν από λίγες εβδομάδες, μετά την απόλυση εργαζομένων, επειδή συμμετείχαν σε κινητοποίηση συμπαράστασης υπέρ δύο άλλων εργαζομένων, οι οποίοι διεκδικούσαν καλύτερες ιατρικές παροχές και υψηλότερες αμοιβές, και όταν ένας τοπικός υπάλληλος της El-Al, εμφανίστηκε στην τηλεόραση, με αποτέλεσμα η χώρα να ερευνήσει τα προγράμματα, Carte Blanche. Εκεί, ο Jonathan Garb υποστήριξε, ότι ο πρώην εργοδότης του, είχε κοινές δραστηριότητες με τις ισραηλινές μυστικές επιχειρήσεις στη χώρα (Νότια Αφρική). Υποστήριζε επίσης, ότι η αεροπορική εταιρεία (El-Al), συμπεριφερόταν στους επιβάτες της άσχημα, ενώ διεξάγονται χρονοβόρες αναζητήσεις των αποσκευών, με εκτόξευση απειλών και εφαρμόζοντας φυλετικές διακρίσεις.

Η El-Al αρνήθηκε να σχολιάσει τους ισχυρισμούς για τη Μοσάντ, αλλά επέμεινε ότι οι κανονισμοί ασφαλείας της, διαθέτουν τα υψηλότερα πρότυπα. Η ισραηλινή πρεσβεία απέρριψε τους ισχυρισμούς.

"Για ευνόητους και προφανείς λόγους, η πρεσβεία δεν παρέχει λεπτομερή στοιχεία, σχετικά με τις ρυθμίσεις και τις διαδικασίες ασφάλειας", είπε ο Πρέσβης του Ισραήλ Dov Segev Steinberg.

"Όλες οι ρυθμίσεις ασφαλείας, που σχετίζονται με ισραηλινά ιδρύματα στη Νότια Αφρική, είναι ωστόσο, συντονισμένες, με τις αρμόδιες αρχές, με πλήρη διαφάνεια και με πλήρη συμμόρφωση".

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (ΜΜΕ) της χώρας (Νότιας Αφρικής), πήραν την ιστορία, με αποτέλεσμα κάποιοι να κάψουν διαφημιστική πινακίδα της ημερήσιας Star του Γιοχάνεσμπουργκ, που έγραφε: "η Ισραηλινή αεροπορική εταιρεία έχει ένα κοινό τριπλό μέτωπο με την Spooks", ισχυρίζονται.

Ενώ οι ηγέτες της εβραϊκής κοινότητας της Νοτίου Αφρικής αρνούνται να σχολιάσουν την ιστορία, χαρακτηρίζοντάς την μια εσωτερική εργατική διαμάχη, τοπικοί Εβραίοι είναι οργισμένοι και με επιστολές στον Τύπο, σχολιάζουν εναντίον του Garb, ο οποίος "αφού εργάστηκε για την El-Al για 19 χρόνια, γιατί περίμενε τόσο καιρό, για να κοινοποιήσει τις αξιώσεις του".

Ο Δρ Mordechai Kedar, επιστημονικός συνεργάτης του "Begin-Sadat Center for Strategic Studies" στο Ramat Gan, που πέρασε 25 χρόνια στην IDF Στρατιωτικών Πληροφοριών, προειδοποίησε ότι οι προσωπικές βεντέτες καίνε τους εργαζόμενους Είπε, ότι ήταν πολύ απίθανο η Μοσάντ να κρύβει πράκτορές της στην El-Al.

"Οι αξιωματικοί της El-Al είναι σταθεροί στόχοι!!! Είναι σαν τα ελάφια στο φυσικό περιβάλλον, που δεν μετακινούνται όταν πυροβοληθούν Οποιοσδήποτε μπορεί να εντοπίσει αξιωματικούς της El-Al, βλέπουν πού είναι, και τους ανατινάξουν τα γραφεία τους. Αν η Μοσάντ επρόκειτο να μισθώσει ανθρώπους (κατασκόπους), θα προσλάμβανε άτομα που μετακινούνται συνεχώς και που είναι δύσκολο να εντοπιστούν.

"Όσον αφορά το φυλετικό προφίλ: Θα πρέπει να ρωτήσετε τα ίδια ερωτήματα, σχετικά με το τι κάνουν οι αμερικανικές και οι καναδικές αεροπορικές εταιρείες, οι οποίες λειτουργούν πολύ χειρότερα από ό,τι η El-Al. Η Σκιαγράφηση (με ακτίνες) σήμερα, είναι πολύ διαδεδομένη στα αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, εάν οι άνθρωποι που κανονικά θα έπρεπε να εμποδίζονται κατά τη διαδικασία της επιβίβασης, όταν έρχονται στο Ισραήλ, σε πολλές περιπτώσεις θα έπρεπε να απαγορευθεί η είσοδός τους στο (Ισραηλινό αεροδρόμιο) "Ben-Gurion". Επομένως, γιατί να τους αφήσουμε να εγκαταλείψουν τη Νότια Αφρική σε πρώτη φάση, μόνο για να απαγορευθεί η είσοδός τους στο Ισραήλ;;;".

Οι ισχυρισμοί έχουν διερευνηθεί από μια ιδιωτική εταιρεία ασφαλείας, που έχει κυκλοφορήσει μόνο τα συμπεράσματά της, που τα ντύνει (εκ των υστέρων) για τεκμηρίωση, με τους ισχυρισμούς του (Δρ Mordechai Kedar). Η υπόθεση, έχει παραπεμφθεί στο Υπουργείο Εξωτερικών και την Εθνική Υπηρεσίας Πληροφοριών, της Νότιας Αφρικής.

Είναι κανείς, που δεν κατάλαβε το άρθρο????? Με δυο κουβέντες, της πουτάνας έχει γίνει στην Νότια Αφρική και η Κυβέρνησή της (και άλλοι παράγοντες) έχει ατράνταχτα στοιχεία, με αποτέλεσμα να τρέχουν και να μη φτάνουν οι Εβραίοι. Το αν καταφέρουν να το κουκουλώσουν, είναι πλέον δευτερεύον, όταν ένα από τα πλέον ισχυρά εβαίικα φύλλα, γράφει το γεγονός με πολύ κατανοητό τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου