Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΙΖΝΕΣ

Έχουμε ξανααναφερθεί στο Golden Boy "Kapralos", ΕΔΩ:>>>>>>

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΟΙ "Tsoutsouneros" ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Δ.Ε.Θ.!!!!!!! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ !!!!!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (Ε.Ο.Ε.): ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΜΠΙΖΝΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΤΟΠΙΝΓΚ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΠΡΑΛΟΣ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΕΟΑ.

ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΑ ....ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Χ.Α. ΚΑΙ ...ΠΟΥΛΑ. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ, .....ΠΟΥΛΑ.


Ο Σπύρος Καπράλος, είναι 53 χρονών σήμερα, δηλαδή γεννήθηκε το 1956.
Σημείωστο!!! Ήταν ακόμα μπέμπης (λέει το παλαιότερο ρεπορτάζ της ΕΣΠΡΕΣΣΟ), όταν "σκαλίζπντας τα συρτάρια της μάνας του, ερωτεύθυκε το Χρηματηστήριο Αθηνών. Πότε??? το 1972, φουλ χουντοκρατία, δηλαδή (1972 - 1056)= 16 χρονών, λέει, μπαινόβγαινε και χαρτόπαιζε μετοχές στη ...Σοφοκλέους!!!!! Έλα νινί στη θέση σου!!! Ήταν και μόνιμος πρωταθλητής κολύμβησης, με μόνιμα δεύτερο, τον Καλτσίδη τον Χαλκιδαίο, που ο ταλαίπωρος (Καλτσίδης) μόνο αν αγωνιζόταν στο εξωτερικό έβλεπε άσπρη μέρα!!!!! Είναι τυχαίο αυτό Σπυράκο????
Συνέβαινε τίποτα περίεργο στις Ελληνικές πισίνες???? τόσα ξέρεις, πες μας κάτι και θα είναι καλοδεχούμενο. Την εταιρεία "ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΑ" τη θυμόσαστε οι αρχαιότεροι???? ΝΑΙ αυτήν που τη μια βδομάδα έτρεχε μέχρι 60% και την επόμενη με (μείον) -60%!!!! Του μπαμπά του μπούλη είναι. Ουσιαστικά Προσόντα????? Κάργα: >>>>>Όλο το συνάφι των κόκκινων μαγαλοκαρχαριών του Πειραιά και το κυριότερο, των εφοπλιστάδων του Σίτι του Λονδίνου!!!!!
>>>>>Είναι ξάδελφος του γνωστού και μη εξαιρετέου Λαναρά. Άλλα κόλπα, με χρηματηστήριο, δάνεια, απειλές και απολύσεις προσωπικού.
>>>>>Συγγενής του Μηνά Εφραίμογλου.
>>>>>Ανηψιός του Γιάννη Βαρβιτσιώτη - ξάδελφος του Μιλτιάδη.
>>>>>Διασυνδέσεις με το Εβραίικο λόμπι στην Ελλάδα (και όχι μόνο) και το Σιωνιστικό κίνημα, όσο κανένας.
Το 1980, σε ηλικία μόλις 24 χρονών, πριν στεγνώσει το πτυχίο (και πότε το προλάβαινε το διάβασμα με αγωνιστικές υποχρεώσεις), ο πύραυλος Καπράλος τοποθετείτε (από ποιους Σπυράκο?????) .......αντιπρόεδρος στην Bankers Trust Co, ενός από τους 10 μεγαλύτερους τραπεζικούς κολοσσούς της Αμερικής!!!!!!
Μπράβο ρε Πίπη, 24 χρονών έεεεε???? μπράβο ρε μπαγάσικο..... όλα τα λεφτά δικά σου................ Δεν τελείωσα.....................................
..............................Έτσι ...λοιπόν!!! Χρηματιστής από τα ...16 και τραπεζίτης από τα ...24!!! Ο Κοσκωτάς το ήξερε??? Από εσάς που ενημερώνεστε από τα ΜΜΕ, το ξέρατε?????
Λέγεται, πως οι απολαβές του, είναι 300.000€ το χρόνο. Είναι έτσι???
Τον είδαμε Πρόεδρο του Χρηματιστηρίου Αθηνών και Πρόεδρο της Ε.Ο.Ε.
Είναι μόνο αυτά??? Και αν ναι τι συνεπάγονται, έστω αυτά τα δύο????
Κατ' αρχήν, ποιος θα μας πει, εξ αιτίας αυτών, σε πόσες Μεγαλο -Επιτροπές έχει χωθεί, και τι "αποζημιώσεις" έχει εισπράξει???
Από το δημοσίευμα (
http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catid=16&artID=633919 ), για το οποίο πέρασαν κάποιοι μήνες, αλλά δε προλάβαμε να το αναλύσουμε, θα βρούμε ακόμα:
---Τα 300.000€ αφορούν μόνο τον ....βασικό μισθό του από το Χρηματιστήριο!!!!
---Πλέον Πιστωτικές Κάρτες... που τις πληρώνει ποιος????
---Οδηγό πριβέ!!!
---Τσάμπα πανάκριβο αυτοκίνητο, με όλα τα έξοδα του αυτοκινήτου πλερωμένα!!!
---Έξοδα παράστασης!!! (πόσα απ' το Χρηματιστήριο??? πόσα απ' την Ε.Ο.Ε.???).
Η θητεία του στα αθλητικά παραγοντιλίκια, ταυτίζεται και αυτουνού, με τα μεγαλύτερα σκάνδαλα ντόπινγκ που συντάραξαν την Ελλάδα!!!!!
ΝΑΙ.
Και μένει στο τιμόνι δύο από τους ισχυρότερους Ελληνικούς Οργανισμούς, ακλόνητος.
Αυτά συμβαίνουν μόνο στο κράτος των νταβατζήδων και των κουμπάρων.
Καπράλο, να είσαι σίγουρος, ότι αργά ή γρήγορα, θα μάθουμε και τα υπόλοιπα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου