Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΑ ....ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Χ.Α. ΚΑΙ ...ΠΟΥΛΑ. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ, .....ΠΟΥΛΑ.

Σπύρος Καπράλος, πρόεδρος του ΧΑΑ: 300.000 ευρώ τον χρόνο
Ο 53χρονος πρόεδρος του ΧΑΑ, ο οικονομολόγος Σπύρος Καπράλος (πρωταθλητής Ελλάδος στην κολύμβηση από το 1969 έως το 1975) έχει ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν τα 300.000 ευρώ.
Ο Σπύρος Καπράλος, βαμμένος «γαύρος», είναι γιος του ιδιοκτήτη της εισηγμένης εταιρείας Ξυλεμπορία Ιωάννη Καπράλου, εξάδελφος του Θωμά Λαναρά, συγγενής του Μηνά Ευφραίμογλου και του ευρωβουλευτή Ιωάννη Βαρβιτσιώτη. .

ΠΗΓΗ: http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catid=16&artID=633919
ΠΗΓΗ: ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
=========================
Καλά, έχω πάθει τη πλάκα μου με τον εθελοντή αρχιρεπόρτερ άνευ συνόρων. Μ' έχει διαβάσει πιο πολύ κι απ' τον Αβραμόπουλο. Για τον Σαμπατακάκη και τον Καλογερόπουλο, δε λέω. Γκαγκαλούδες. ΑΜΕΑ και παραολύμπικς με επτά χρυσά.
Μ' έχει μπλοκάρει και θα πάθω μπλακάουτ (με τη καλή έννοια). Μερικές φορές με προσπερνά και γίνομαι τρεμόπουλος, μη πάθω τροχαίο. Είναι πληροφορίες γνωστές, που τις προσέχεις, όταν κάποιος μυστήριος σε τσιγκλά τη κατάλληλη στιγμή.
Λοιπόν να σοβαρευτούμε
Εσείς που έχετε πάθει με το AVRAGIOZ,για να αποφύγετε τα χειρότερα κακά, θα θυμάστε γιατί είστε άνθρωποι υψηλής νοημοσύνης, που σας έλεγα, μακριά από το χρηματιστήριο, ότι οι "ιδιοκτήτες" αγοράζουν σαν τρελοί κι ότι πληρώνουν καλά τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, για να μας τρομάξουν τότε που δείκτης ήταν στα πολύ χαμηλά. Αφού το θυμηθήκατε αυτό, σίγουρα θυμηθήκατε και τη συμβουλή μου στους αμετανόητους που θα ρισκάριζαν, που τους έλεγα, να ξεφορτωθούν τις μετοχές, όταν ο δείκτες φτάσει τις 2300 μονάδες, γιατί μετά θα αρχίσει το θέατρο της χρηματιστηριακής ευφορίας για να τραβήξουν πελάτες θύματα.
Για έναν αντικειμενικό οικονομολόγο, η μεταβολή ενός χρηματιστηριακού δείκτη, από τις 1650 μονάδες, στις 2300 (δηλαδή +40% και βάλε) σε λίγους μήνες, είναι ήδη φούσκα και αρχίζει το πάρτι για τους καρχαρίες. Από εδώ και πέρα ο τζόγος είναι χαμένο παιχνίδι με σημαδεμένη τράπουλα, που δεν ξέρεις τα σημάδια. Το πολύ-πολύ, κάποιοι μικροεπενδυτές ή θα πριμοδοτηθούν για τη διατήρηση του αισχρού ψέματος περί κερδών λόγω ...ανόδου, ή σε κάποιο σημείο οι μικροεπενδυτές θα τρώνε μεταξύ τους, τις σάρκες τους. Είναι απλό: είναι φύσει αδύνατο να κερδίζουν όλοι και είναι ΝΟΜΟΣ, όταν ένας κερδίζει στη πώληση, ο αγοραστής είναι ο χαμένος και αντίστροφα. Όταν χάνεις στη πώληση, αυτός που αγόρασε κερδίζει.
Επαναλαμβάνω, η χρηματιστηριακή Ελλάδα, είναι και θα είναι για πολλά χρόνια, η χαρά του κερδοσκόπου "ιδιοκτήτη" της εισηγμένης. Το λέω με πλήρη συναίσθηση του τι λέω: Όποιος μας διαβάζει και έχει μετοχές, να πουλήσει και να έχει ιώβεια υπομονή, για αγορά, όταν ο δείκτης θα ξανακατέβει από τις 1900 μονάδες.
Εν τω μεταξύ, ο κάθε Καπράλος θα συνεχίσει κι αυτός το σπουδαίο έργο του, με ετήσιο μισθό, τουλάχιστον 300.000 €.
Και να θυμόμαστε ότι υπάρχουν δεκάδες σίγουροι τρόποι αξιοποίησης των οικονομιών μας, χωρίς να μας ξεγελούν παπαγαλάκια.
Ανεπιφύλακτη σύσταση: Πούλα!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου