Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΝΤΑΥΓΙΕΣ!!!!

arapoglou.jpg Τι τραβάει ο Αράπογλου. Για τα μπόνους του 2009 (και όχι μόνο) «πλεύρισε» την Λούκα Κατσέλη επιδιώκοντας να την πείσει να παραμείνει στην προεδρία της Εθνικής μέχρι την συνέλευση τον Μάιο του 2010.

Γράφει η Μαρίζα Θεοτοκάτου
Την αυτοδυναμία ΠΑΣΟΚ φαίνεται να έχει προεξοφλήσει και ο ίδιος ο πρόεδρος της Εθνικής, ο οποίος δεν θέλει να εγκαταλείψει την «καρέκλα» του πριν από την γενική συνέλευση της τράπεζας τον Μάιο του 2010
Γι’ αυτόν τον λόγο ο κ. Αράπογλου διαρρέει μέσω φιλικών του κύκλων ότι έχει ήδη συμφωνήσει την παραμονή του με την Λούκα Κατσέλη, την πολιτική εκπρόσωπο Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ που πολλές εκτιμήσεις την θέλουν μέλλουσα υπουργό Οικονομίας.
Λογαριάζουν, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο. Το ερώτημα είναι, ο Γιώργος Παπανδρέου γνωρίζει αυτήν την συμφωνία; Αν φυσικά υπάρχει, γιατί μπορεί ο κ. Αράπογλου να διαρρέει τις φήμες προσπαθώντας να φτιάξει το κλίμα και κάτι τέτοιο να το αγνοεί ακόμα και η ίδια η κ. Κατσέλη.
Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει και ένα δεύτερο ζήτημα. Θα είναι τελικά η κ. Κατσέλη η νέα υπουργός Οικονομίας, ή τσάμπα τρέχει ο κ. Αράπογλου και πολλοί ακόμα;

Το ρεπορτάζ θα συνεχιστεί στο FMVoice >>>ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου