Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ

Βρωμάει η υπόθεση της γιάφκας

Ευθύνες αποδίδονται στις διωκτικές αρχές σχετικά με την καθυστέρηση εφόδου στη γιάφκα. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, που προέρχονται από κύκλους της, είχαν σε παρακολούθηση τα συγκεκριμένα άτομα, που κρατούνται από χθες, και το στέκι του Χαλανδρίου από τις αρχές του καλοκαιριού. Και με την "ολιγωρία" ή με την σκόπιμη καθυστέρηση ή εξαιτίας εκμετάλλευσης της υπόθεσης και αποκάλυψής της στο κατάλληλο timing εξέθεσαν σε θανάσιμο κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Έτυχε να μην θρηνήσουμε θύματα, καθώς η βομβιστική επίθεση στο σπίτι της κας Λούκας Κατσέλη και Γεράσιμου Αρσένη είναι σε κτίριο που μένουν οικογένειες.

Η άμεση, μετά την βομβιστική επίθεση, έλεγχος στην γιάφκα και προσαγωγή και σύλληψη των νεαρών που φέρονται να συμμετέχουν στους "πυρήνες της φωτιάς", αποδεικνύει το βάσιμο των καταγγελιών κύκλων της αντιπολίτευσης που μιλάνε για επικίνδυνο προεκλογικό event με σκηνικό την τρομοκρατία.

Οι ευθύνες αποδίδονται από κοινού ....

τόσο στην ηγεσία της Τρομοκρατικής αλλά και στην ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης και συγκεκριμένα στον κ. Μαρκογιαννάκη.

Και το ερώτημα: Γιατί δεν έδρασαν νωρίτερα; Για να οδηγήσουν μερικές χιλιάδες ψήφους από το ΛΑΟΣ στη ΝΔ;

Αναρτήθηκε από τον ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου