Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ!!! ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΠΡΕΦΑ ΟΙ ΤΣΕΤΣΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!! Όλε!!!

Κωμωδία.
Είναι εδώ!!! Εντός και επί τα αυτά.
Είναι Αφγάνι... Είναι Πακιστάνι... Είναι Τσετσένι... Είναι Ουζμπεκιστάνι...
Είναι εδώ και είναι από παντού!!!!
Κι από τότες βασιλιά μου κι΄ αρχοντοχωριάτη Πρωθυπουργέ μου, γέννημα-θρέμα Θεσσαλονικιέ μου, γνωρίσαμε άνθιση και εξάνθημα και πρόκοψεν ο τόπος κι έπεσεν καταγής ενθουσιώδης!!!!!
Τι Αλογοσκούφα και γαλαζοπράσινα αλόγατα.... Τι Παπαθανασίου το κάγκελο και τα λουκέτα ασφαλείας και πόρτες οχυρωμένες, για τον πτωχόν εμποράκο των 1, 2, 3, 4, ....44 ακινήτων.....
Ρε τον πούστηηηη!!!!!! Εν πάσι περιπτώσει.......
Το καταλοιπόν, μας πήραν πρέφα όλες οι παραπανίσιες αλλοδαπαί των παρανόμων αδειών, απ' αυτές που ένας Βορειοηπειρώτης θα κάνει 42 χρόνους συναπτούς για να αποκτήσει το ιθαγενές των προγόνων του, επειδή εμείς τις διδάξαμε πρέφα, αυτές και όλη την οικουμένη, δια του Περικλέους (που κι αυτός πουτάνα γυναίκα είχε), δια του Αλεξάνδρου του μεγίστου και δια του Αριστοτέλους, του διδασκάλου και στο τάβλι!!!!!
Κι επειδή αι επενδύτριες, είχαν περιλουστεί, από 3 λίτρα ζιβανσί της Οσετίας, για επίδειξη της θηλυκότητας που το απαιτεί η σύγχρονη επιχειρηματική δράση του κρεβάτου, παρά τους χρόνους τους, άρχισαν να επιδίδονται στις χρηματιστηριακές συναλλαγές, κυρίως με πρέφα επί πάγκου, διότι το άλλο το έχουν στα ξεχασμένα, καθόσον σε εκείνο επιδίδονται πλέον ελεύθερα, αι θυγατέρες.
Εγώ δε χάνω τέτοιες ευκαιρίες, σπεύδω και μαθαίνω, ότι οι απελευθερωμένες, πρόλαβαν και ήλθαν σε επαφή με τον Καραμανλή (εδώ παίζεται το είδος επαφής), με τον Παπαθανασίου της Bilderberg, που έτσι κι αλλιώς απέχει άλλων πονηρών δραστηριοτήτων και επιδίδεται με πάθος στο οικονομικό σκέλος του και.... υποψίαν τινά συναντήσεως στο ψιθυριστό και κρυφό τους, με τον Παπακωνσταντίνου του ΠΑΣΟΚ, για την ανοχή του οίκου του.
Δια των διαρεύσαντων επαφών, συνεφωνήθηκε η ίδρυση του Χρηματιστηρίου Θεσσαλονίκης, στο οποίο οι πάντες θα μπαίνουν άνευ εξόδου για χρηματισμό τους, αλλά θα βγαίνουν πανί με πανί.
Το νέο χρηματιστήριο, θα εκτείνεται και θα απλώνεται, απ' άκρου εις άκρον των τειχών, με παραρτήματα στην αρχαία αγορά, στη καμάρα, στη Νέα Ελβετία (!!!) και στο Καλοχώρι, προς κάλυψη των μελλοντικών αναγκών της εκείθε νέας Δ.Ε.Θ., οψέποτε κι αν γίνει!!! ακόμα και μετά θάνατο Ψωμιάδη!!!
Απαράβατος κανών ορίσθηκε, όπως ο κάθε μέλλων και αόριστος επενδυτής, για να εγγραφεί στα μητρώα του νεοσύστατου χρηματιστηρίου, και να λάβει τον δαιμονισμένο αποκλειστικό 666 του, σε κάρτα barcode, θα είναι υποχρεωμένος να παίζει epaoriston πρέφα με τις εικονιζόμενες μονόδοντες και να τις κερδίσει. Από όποια χάνει, είναι υποχρεωμένος να της χαρίσει τη παρθενία του, εντός του χαρτοκιβωτίου επί του οποίου πρεφασίζονται.
Τα επίσημα εγκαίνια, θα τα κάνει πάνω του στη Θεσσαλονίκη ο Καραμανλής, μαζί με τον πραξικοπηματία μικρούλη Πρόεδρο της δημοκρατίας, 4 μέρες πριν τις εκλογές, έτσι επειδή ο κληρονομικός ηγέτης, αρέσκεται πλέον στους αιφνιδιασμούς και τα σαρπράϊζ.
Τουλάχιστον να έχει να λέει:
"Έπαιξα στο Χρηματιστήριο Θεσσαλονίκης και έχασα ρε γαμώτο"!!!!!

1 σχόλιο:

  1. MΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙ" ΟΙΚΟΥ ΑΝΟΧΗΣ" ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΕΡΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΝΤΟΧΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΙΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ!ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΝΗΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή