Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ TSOUTSOUNEROS, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - ΠΛΟΥΣΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!!!!


Νέα πολιτική παρέμβαση από την Επαναστατική Οργάνωση των "Tsoutsouneros".
Θα θυμάστε τον ξαφνικό έως αιφνίδιο φυγεμό μου προχθές. Ε, λοιπόν, ήμουν ξανά στα χέρια των μελών της Οργάνωσης φάντασμα!!!
Τα παιδία άκουσαν τη Τετάρτη βράδυ τις πολυσύνθετες μαλακίες του υπό αναχώρηση και απροειδοποίητα μπήκαν σε δράση. Πρώτα απ΄ όλα, εξασφάλισαν τη παρουσία μου, για να κάνω επιτόπιο αξιόπιστο ρεπορτάζ. Με τις πιτζάμες με προσέλαβαν!!!
Σαν στόχο είχαν να συλλάβουν τον Καραμανλή μετά την ομιλία του στην Αλεξανδρούπολη και να τον πείσουν να ανακαλέσει και να δώσει επιτέλους και αυτός αύξηση 30 σεντς στον εργάτη και τον σπουδαστή και στη κοπτοράπτρια.
Όταν φτάσαμε νυχτοξημερώματα, ο Καραμανλής εξ φύσεως δειλός, εκρύπτετο σε τεκτονικές στοές, με φιλικούς μασόνους, για το σωθείναι του, διότι οι πράκτορες της Ραφήνας είχαν και αυτοί τη πληροφόρησή τους.
Οι επαναστάτες, άρχισαν αμέσως να επιτίθενται στον εν Αφίσαις Καραμανλή, να τον αρπάζουν θαρρετά από τους χαρτογιακάδες του, να τον χαστουκίζουν, να τον προπηλακίζουν και να τον τσαλακώνουν στις κολόνες του και τα πέριξ δενδρύλια που υπέφεραν το βάρος το ασήκωτο!!!!!
Η όλη τσουτσουνέρικη επίθεση, διεξάχθηκε στο πιο κεντρικό σημείο της Αλεξανδρουπόλεως, από τον φάρο τον περίλαμπρο, μέχρι και των Δικαστηρίων.
Ένας Tsoutsouneros, καταλαμβάνεται από έξαρση και περίσσια κάψα και τα κατεβάζει όλα πάραυτα και με το τσουτσουνέρι του αρχίζει να κατουροπυροβολεί πέριξ και τριγύρω της αφίσας, η οποία το νωρίτερο, είχε φάει πολύ ξύλο και τρομοκρατημένη ζάρωσε και τάκανε πάνω της και βρώμισε ο τόπος για άλλη μια φορά!!!!!
Στη συνέχεια άρχισε άγριο κυνηγητό σε όλη τη πόλη για να βρεθεί ο ηγέτης της αναχώρησης, αλλά μάταια. Αργότερα μάθαμε ότι γνωστός αμφίπολος, με τη βοήθεια 4 λόγων της Ε.Υ.Π., τον φυγάδεψαν στην Αμφίπολη κι από τον πήγαν Καβάλα!!!!!
Μπαΐλντισα ρε παιδιά. Χωρίς ανάσα σχεδόν, το απόγευμα με γύρισαν πακέτο, αφού φάγαμε σουτζουκάκια στη Κομοτηνή την ενδιάμεση
Το πλούσιο φωτορεπορτάζ είναι από την επιχείρηση των Tsoutsouneros και είναι παντελώς απελευθερωμένες για πάσα χρήση.
Ο αρχηγός τους ο Άλεξ, πριν με αφήσουν, βγάζει τη μάσκα και μου λέει σοβαρά- σοβαρά: "μοιάζω για τσουτσούνι του σολήνα????? -'Ε???? -μοιάζω για προϊόν μαλακίας????? - 'Ε?????".
ΟΧΙ, απαντώ και δεν ξέρω αν άκουσα τη φωνή μου απ' τη τρομάρα που πήρα.
"Αυτό να το γράψεις στο τέλος ξέχωρα. Και να το τονίσεις. Δεν έχω καμιά σχέση με τον φλώρο", μου κλείνει τη κουβέντα και φεύγει σαν σκιά. Σαν φανταστικός επαναστάτης........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου