Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ: ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ Ε.Β.Ε.Α και ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ Ε.Β.Ε.Θ. κλπ, ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ.

Κατά καιρούς, για να βάζουν οι έντεχνοι Μπιλτερμπέργκηδες, και Σαϊεντζολόγηδες, χέρι στα παγκάρια των χριστιανικών ναών, και ακόμη για να κάνουν ταραχή και σκόνη, για να μη βλέπουμε τι κλέβουν κάτω από τη μύτη μας, κυνολογούν (=γαυγίζουν) περί του διαχωρισμού Κράτους και Εκκλησίας.
Το θέμα είναι βαρετό και καθόσο με αφορά, στα παμπάλαια των υποδημάτων και των παντοφλών μου, γιατί ως παλαιοημερολογίτης, πολύ τον γουστάρω αυτόν τον διαχωρισμό.
Δεν μας λένε όμως οι κομματόσκυλοι, για έναν πρωτοφανή εναγκαλισμό, που μόνο σε φασιστικά και πρωτόγονα κααθεστώτα ευημερούν.
Μιλώ φυσικά, για τον εναγκαλισμό μέχρι
ταυτίσεως, του Ε.Β.Ε.Α. με το Κράτος, ή του Ε.Β.Ε.Θ. με το Κράτος και κάθε ανάλογου Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, με το τρισάθλιο Ελληνικό Κράτος, όπως αυτό εκφράζεται από τις κυβερνήσεις που διαχειρίζονται αποκλειστικά τα συμφέροντα των εμποροβιομηχάνων.
Ελάχιστοι γνωρίζουν, ότι τα Επιμελητήρια προώθησης των συμφερόντων αποκλειστικά και μόνο των εμπόρων και των βιομηχάνων,
ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (Ν.Π.Δ.Δ.)
με ότι συνεπάγεται αυτή η ύπουλη κρατικοποίηση.
Όσοι δεν γνωρίζετε, ρίξτε μια απλή ματιά στη πρώτη φωτογραφία, με τον νυν πρόεδρο του Ε.Β.Ε. Αθηνών, τον κομματικό παράγοντα της ΝΔ και κολητό του Καραμανλή, Κωνσταντίνο Μίχαλο, να μιλά μπροστά στη ταμπέλα του κρατικού μαγαζιού των εμποροβιομηχάνων, στη κορυφή της οποίας φιγουράρει το εθνόσημο και η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ".
Λιγότερο κράτος δεν επαγγέλεστε ρε απατεώνες??? Ορίστε ρε η ευκαιρία της ζωή σας, διαλύστε το παραμάγαζο και σταματήστε το κολητήρι που
κάνετε αδιάκοπα στο κράτος.
Ο Σ.Ε.Β. και ο Εμπορικός Σύλλογος δεν σας φτάνουν??? Και γιατί γαμώ την απορία μου, τα διεκδικητικά σας δεν εκδηλώνονται μέσα από τον Σ.Ε.Β. και μέσα από τους Εμπορικούς Συλλόγους, αλλά χρησιμοποιείται τον κρατικό οργανισμό (Ε.Β.Ε.Α.) για να προβάλετε και να επιβάλετε τις διεκδικήσεις σας?????
Διαβάσαμε πρόσφατα, να ξεφουρνίζει ο Κωνσταντίνος Μίχαλος (Πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Α.):
>>>>Οι βιομήχανοι δεν αντέχουν αύξηση της φορολόγησής τους...... (γιατί, αντέχω εγώ ρε μακάκα?????)
>>>>Οι βιομήχανοι και οι έμποροι προτείνουν εβδομάδα 3 ημερών τη βδομάδα, για να μη κάνουν ομαδικές απολύσεις...... (και τα επιδόματα καταπολέμησης της ανεργείας, που βάλατε στις τσέπ
ες σας, αντί να πηγαίνουν στους άνεργους ή στη μείωση της ανεργείας, εξανεμίστηκαν ρε μακάκα?????)
>>>>Οι βιομηχανίες θα αναγκαστούν να κλείσουν και να πάνε αλλού..... (να πάτε στα τσακίδια... έτσι κι αλλιώς φύρα είσαστε... να πάτε στα τσακίδια και να σφραγίσουμε τις πόρτες να μη βάζετε ούτε καρφίτσα, ρε μακάκα!!!!!)
Αυτά κάνουν τα κομματόσκυλα που ξεζουμίζουν τα κρατικά ταμεία και προστατεύουν αυτούς που φοροδιαφεύγουν και εισφοροδιαφεύγουν Αυτοί που εισπράττουν τον ΦΠΑ και τον ξεχνούν αιωνίως στη τσέπη τους. Αυτοί που παρακρατούν τις Ασφαλιστικές Εισφορές και ομοίως τον παρακρατούν στη τσέπη τους.
Αυτά τα κρατικοδίαιτα λαμόγια, δεν έχουν κότσια να ξεκολλήσουν από τον κρατισμό και από τον αλληλοεναγκαλισμό τους με το κράτος.
Αυτά τα κρατικοδίαιτα λαμόγια, είναι που κινούν από τα παρασκήνια τις μαριονέτες του κάθε σάπιου κυβερνητικού σχήματος.
Αυτά τα λαμόγια είναι το σάπιο σύστημα, που δεν αφήνει την Ελλάδα να ορθοποδήσει.
Από εκεί, ξεπήδησε και ο μαέστρος της δεύτερης φωτογραφίας. Ο ανεκδιήγητος Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Ιωάννης Παπαθανασίου. Ο ....Προμίχαλος, ο έμπορος ειδών κιγκελαρίας Παπαθανασίου, των κυκλωμάτων και των κομματικών μηχανισμών. Χωρίς πτυχίο Οικονομικών Επιστημών.
Είναι αυτοί, τους οποίους εναγκαλίζεται η Υπουργός Εργοδοσίας και Εισφοροδιαφυγής Πετραλιά.......
Είναι αυτοί, που τους θέλει συγκάτοικους ο τραπεζίτης πρόεδρος της ΓΣΕΕ.......
Μ' αυτούς είναι εναγκαλισμένοι ξανά ο Καραμανλής και θα μας φέρει τη κάθαρσή του......!!!!!!!
Αμ δεν πίνει κι ένα βυτίο καθαρτικό, να εξαφανιστεί μαζί με τις ακαθαρσίες του?????
Αν έχετε κότσια ρε, όξω απ το κράτος....... Να φύγετε, να πάτε αλλού.......
Να πάτε στα τσακίδια............ Μας ξεζουμίσατε........ Είστε λαμόγια..........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου