Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΡΙΝ 10 ΜΕΡΕΣ!!!


Το θέμα το είχα από 10/9/09. Λίγο η ασθένεια και τα πολλά τρεξήματα πολλές μέρες για εξετάσεις, λίγο τα πάρα πολλά εκλογικά που μας έπεσαν μαζεμένα κι ας τα περιμέναμε, παρά λίγο να το ξεχάσω.
Πάνω από 12 φορτηγά νταμαρίσια, είχαν διπλοπαρκάρει επί της Κωνσταντινουπόλεως, σε όλο το μήκος (και πέρα ααπό αυτό) της πρόσοψης του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, για 5 μέρες. Στις 7 το πρωί τους έλεγα το καλημέρα, και καλή όρεξη τους ευχόμουν το μεσημέρι με το σχόλασμα.
Τις 2 πρώτες μέρες υπόθεσα κινητοποίηση. Ρώτησα στα εντός του Νοσοκομείου και δεν γνώριζε κανείς. Απλά όλοι τα έβλπαν και οι αποκλεισμένοι καυγάδιζαν ως βιαστικοί. Τη Τρίτη δεν το άντεξα και ρώτησα τους φορτηγατζήδες "τι συμβαίνει ρε παιδιά??? απεργία???"..... "όχι ρε μάστορα, σκάβουν παραπέρα και περιμένουμε για φόρτωμα". Το μάστορα πολύ μου πάει, αλλά τα σκαψήματα στο αβλεπές. Αν γινόντουσαν εντός του Νοσοκομείου, σίγουρα θα τους έδωναν κάποια θέση στην Α' Χειρουργική για πάρκιν.
Επειδή ο αποκλεισμός της εισόδου του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης, ήταν κάτι παραπάνω από ορατός και ενοχλητικός και σφόδρα περίεργος, το περπάτησα το πράμα.
...και το περπάτησα περί τα 800 μέτρα και βάλε (κι όποιος αλήτης θέλει τα μετράμε) κι έφτασα στο έργο του ...προνοϊτικού εργολάβου. 800 μέτρα μακριά από το Νοσοκομείο!!!

Κράτησαν 5 μέρες τα σκαπτικά και τα φορτώματα και βέβαια ο αποκλεισμός τελείωσε.
Το θέμα όμως είναι, ότι ο κάθε κερατάς, έχει την εύκολη λύση. Ο παντοδύναμος εργολάβος ξέρει ότι το ξευτιλισμένο από παντού κράτος είναι σε καθολική παράλυση. Ποιος να του κουνηθεί??? Αν πάρκαραν τα τριαξονικά μπροστά στα καταστήματα, θα γινόταν της μετεκλογικής ΝουΔού, με τους μαγαζάτορες. Αποκλείει το Ιπποκράτειο και τους Γιωταχήδες κι έχει το κεφάλι του ήσυχο.....
ΤΡΟΧΑΙΑ??? ποια τροχαία???... ας μη βάζουμε δύσκολα στους μωρούς σε εκλογική περίοδο!!!! Τα έξοδα του εργολάβου είναι πολλά!!!... Τέτοια νέα εποχή....

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα,αρρωστος ανθρωπος,δεν σκεφθηκες την πίεση???χαχαχα.
    Το μόνο που θα ειχες πετύχει αν συναντουσες Τροχαία,ηταν να επισκεφθείς το Αρμόδιο τμημα για Απρεπη συμπεριφορα κατα της Αρχής.
    Ακου που σου λεω,κατι ξερουμε και μεις!!!!
    Μόνο που δεν βαζουμε μυαλό[το εμείς και τα παρακολουθήματα ανήκουν στον πληθυντικο της Μεγαλοπρεπειας]
    Περαστικα και σιδερένιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή