Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2009

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ 17-2-2009, ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 26-6-2009 !!!

Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ του ΛΟΝΔΙΝΟΥ
Της 17 Φεβρουαρίου 2009
Μερικά από τα κυριότερα σημεία
Αναμέτρηση με τον Αντισημιτισμό
 • Οι Βουλευτές θα καταδεικνύουν δημόσια, θα προκαλούν και θα απομονώνουν πολιτικούς παράγοντες που εμπλέκονται στο μίσος εναντίον των Εβραίων και στοχεύουν κατά του Κράτους του Ισραήλ ως Εβραϊκή συλλογικότητα.
 • Οι Βουλευτές θα πρέπει να παίρνουν θέση κατά του αντισημιτισμού και της κάθε φυλετικής διάκρισης που στρέφεται εναντίον οποιασδήποτε μειονότητας, και να είναι σε επιφυλακή εναντίον κάθε υπεκφυγής, δισταγμού και δικαιολόγησης των εκφράσεων μίσους.
 • Οι Κυβερνήσεις πρέπει να προκαλούν κάθε ξένο ηγέτη, πολιτικό ή δημόσιο πρόσωπο που αρνείται, υποβαθμίζει ή ευτελίζει το Ολοκαύτωμα και πρέπει να ενθαρρύνουν την κοινωνία των πολιτών να επαγρυπνεί και ανοικτά να καταδικάζει αυτό το φαινόμενο.
 • Οι Βουλευτές πρέπει να προτρέψουν τις Κυβερνήσεις τους να υποστηρίξουν τις διεθνείς δεσμεύσεις για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού- συμπεριλαμβανομένης της Διακήρυξης του Βερολίνου του ΟΑΣΕ (Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη, OSCE) και των οκτώ κύριων αρχών της.
 • Οι Κυβερνήσεις και ο ΟΗΕ πρέπει να αποφασίσουν ότι ποτέ ξανά οι θεσμοί της διεθνούς κοινωνίας και ο διάλογος των εθνικών κρατών δεν θα χρησιμοποιηθούν καταχρηστικά στην προσπάθεια νομιμοποίησης του αντισημιτισμού, συμπεριλαμβανομένης και της απομόνωσης του Ισραήλ για πολιτικές διακρίσεων στη διεθνή σκηνή και ότι ποτέ δεν θα γίνουμε μάρτυρες ή συμμέτοχοι σε άλλη συνάντηση όπως εκείνη του Ντάρμπαν του 2001.
Απαγορεύσεις
· Οι Βουλευτές θα πρέπει να θεσμοθετήσουν αποτελεσματική νομοθεσία για τα εγκλήματα μίσους αναγνωρίζοντας το μίσος ως επιβαρυντικό στοιχείο και, όπου είναι σύμφωνο με τα τοπικά νομικά δεδομένα να συμπεριλάβουν το αδίκημα της «υποκίνησης μίσους» και να επιτρέψουν στους φορείς επιβολής του νόμου να καταδικάζουν.
· Οι Κυβερνήσεις που έχουν υπογράψει το Πρωτόκολλο για το Λόγο Μίσους της «Σύμβασης για το Έγκλημα στον Κυβερνοχώρο», του Συμβουλίου της Ευρώπης (και το «Πρόσθετο Πρωτόκολλο της Σύμβασης για το Έγκλημα στον Κυβερνοχώρο, σχετικά με την ποινικοποίηση πράξεων ρατσιστικής και ξενοφοβικής φύσης που διαπράττονται μέσω συστημάτων Η/Υ») θα πρέπει να θεσπίσουν σχετική εσωτερική νομοθεσία εφαρμογής.
Αναγνωρίζοντας την απειλή
· Οι Βουλευτές θα πρέπει να επανέλθουν στο νομοθετικό έργο τους, των Κοινοβουλίων ή Συνελεύσεων, και να θεσπίσουν ομάδες διερεύνησης που καθήκον θα έχουν τον καθορισμό της υπάρχουσας φύσης και του καθεστώτος του αντισημιτισμού στις χώρες τους και την εκπόνηση συστάσεων προς τις κυβερνήσεις και την κοινωνία των πολιτών ώστε να δράσουν κατάλληλα.
· Οι Κυβερνήσεις πρέπει να επεκτείνουν τη χρήση του «βασικού ορισμού» του αντισημιτισμού του EUMC προς ενημέρωση της πολιτικής των εθνικών και διεθνών οργανισμών και ως βάση εκπαιδευτικού υλικού για χρήση από τις υπηρεσίες απονομής ποινικής Δικαιοσύνης.
Παιδεία, ενημέρωση και εκπαίδευση
· Οι Κυβερνήσεις θα πρέπει να καταρτίσουν εκτενώς τους αστυνομικούς, τους εισαγγελείς και τους δικαστές. Η κατάρτιση είναι ουσιώδης προκειμένου οι δράστες αντισημιτικών εγκλημάτων μίσους να συλληφθούν επιτυχώς, να διωχθούν δικαστικά, να καταδικαστούν και να τους επιβληθούν ποινές. Το Πρόγραμμα Επιβολής του Νόμου LEOP του ΟΑΣΕ είναι μία πρότυπη πρωτοβουλία που συνίσταται από ένα διεθνές κλιμάκιο ειδικευμένων αξιωματικών της αστυνομίας, οι οποίοι εκπαιδεύουν άλλους αστυνομικούς σε αρκετές χώρες.
· Οι Κυβερνήσεις θα πρέπει να αναπτύξουν εκπαιδευτικό υλικό στα θέματα του Ολοκαυτώματος, του ρατσισμού, του αντισημιτισμού και των φυλετικών διακρίσεων, τα οποία εντάσσονται στο εθνικό σχολικό πρόγραμμα. Όλο το εκπαιδευτικό υλικό οφείλει να είναι βασισμένο στις αξίες της κατανόησης, της ένταξης, της αποδοχής και του σεβασμού και πρέπει να είναι σχεδιασμένο ώστε να βοηθά τους μαθητές στην αναγνώριση και αντιμετώπιση του αντισημιτισμού και όλων των μορφών του λόγου μίσους.
 • Οι Κυβερνήσεις θα πρέπει να περιλάβουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιμόρφωσης στο Σύστημα Ποινικής Δικαιοσύνης χρησιμοποιώντας προγράμματα όπως το πρόγραμμα Επιβολής του Νόμου LEOP.
===============================================================
Αυτό το κατάπτυστο μανιφέστο του διεθνούς σιωνισμού, τα παρέλαβαν όλες οι κυβερνήσεις, συμπεριλαμβανομένης και της σάπιας κυβέρνησης Καραμανλή, του Υποψήφιου Παπανδρέου, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΛΑ.Ο.Σ.
Τώρα ξέρεις τα πάντα. Ακόμα και στα βιβλία, αποδεικνύεται ποιοι επιβάλουν και σε ποιους, για το τι θα γραφτεί.
Οι Σιωνιστές κόβουν και ράβουν την ιστορία στα μέτρα τους. Οι εσωτερικοί μασόνοι εκτελούν.
Ο Μπαρμπανίκος Αρβανίτης, δεν είναι αντισιμίτης.
Ο Μπαρμπανίκος Αρβανίτης είναι Αντισιωνιστής. Αν η ηγεσία των σιωνιστών θέλει (και προφανώς μπορεί) να ταυτίζει τις έννοιες, είναι πρόβλημά της. Ο Μπαρμπανίκος τους έχει χεσμένους.
Αν μου ξανακλείσουν το AVRAGIOZ θα εισπράττουν το χέσιμο από νέα διεύθυνση. Καργιόλες.
Στις σάπιες κυβερνήσεις μπορούν και επιβάλλονται. Στον Μπαρμπανίκο ποτέ. Προτιμώ, χίλιες φορές το θάνατο.
ΠΗΓΗ: Από την επίσημη σελίδα του Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος !!!!!

6 σχόλια:

 1. Μπορείς να δώσεις το επίσημο link στο θέμα από σελίδα του Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. γιατί κατηγορείς τ κόμματα και την δικαιοσύνη? Αν είχες δίκιο ο Πλεύρης θαχε καταδικαστεί. αντίθετα αθωώθηκε. άρα κανείς στην Ελλάδα δεν υπακούει στον Εβραιοσιωνισμό. απλά υπακούει στον πουτινισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. http://www.kis.gr/index.php/2008-10-31-15-51-47/2009-05-07-07-19-12/381-2009-06-15-11-34-48.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ.
  Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ.
  ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΛΕΥΡΗ. ΟΙ ΠΛΕΥΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΧΘΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ.
  Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΠΛΕΥΡΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.
  ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ.
  Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Εκεινο το "ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΛΕΥΡΗ, ΟΙ ΠΛΕΥΡΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΧΘΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ" δεν το πολυκαταλαβαινω.
  Δηλαδη οποιος λεει την αληθεια για διαβολικους ανθρωπους ειναι στο ιδιο τσουβαλι με δαυτους;
  "Μπαρμπα Νικο" εχεις αναρωτηθει ποτε σου (μιας και μπηκα τυχαια στο τσαρδι σου) ποιοι ησαν πισω απ' την 11η Σεπ 2001;
  Αν εχεις το καιρο δηλαδη να κανης μια ερευνουλα με τα δεδομενα μεχρι στιγμης στοιχεια που υπαρχουν;
  Γιατι μιλαμε για πολυ διαβολικους ανθρωπους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Παιδιά μην μαλώνετε άδικα.Οι εβραίοι είναι πολύ περίεργη ράτσα ανθρώπων.Εγω λόγω εργασίας συνεργάζομαι και βλέπω πάρα πολλούς κάθε μέρα.Είναι όλοι τους πανέξυπνοι και πάρα πολύ πονηροί.Πάνω απ΄όλα έχουν την φυλή τους,και τίποτα άλλο.Θιγονται με το παραμικρό,και νομίζουν ότι όλοι είναι γεννημένοι για να τους υπηρετούν.
  Βέβαια αυτοί που αναφέρω είναι η πλειοψηφία.Η μικρή η πολύ μικρή μειοψηφία είναι νορμάλ άνθρωποι.Αλλά όλοι τους είναι αρχιφασίστες και ρατσιστές του κερατά.Δεν έχω γνωρίσει έναν που να μην είναι ρατσιστής.Ούτε έναν.Και βλεπω καθημερινά πάνω απο 20 διαφορετικούς ανθρώπους καθε είδους στα ξενοδοχεία που εργάζομαι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή