Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ !!!!!

Η αλήθεια για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο κατά την άφιξη του Γιώργου Παπανδρέου

Τα όσα κωμικοτραγικά συνέβησαν στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, λίγο πριν την άφιξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργου Παπανδρέου,το μεσημέρι της Παρασκευής, συνεχίζουν να αποτελούν αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στα στελέχη,τα μέλη και τους φίλους του κόμματος στον Νομό, αλλά και στους συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου.
Το epirusgate,σεβόμενο την παρουσία των πολιτικών αρχηγών στην περιοχή δεν έκανε καμία αναφορά στο θέμα. Σήμερα όμως ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε κάποια πράγματα. Το πρωί της Παρασκευής, τόσο ο γραμματέας οργανωτικού του ΠΑΣΟΚ κ. Τάσος Αποστολόπουλος, όσο και οι γραμματείς των Νομαρχιακών επιτροπών της Ηπείρου, επικοινώνησαν με τους 19 υποψήφιους βουλευτές του κινήματος σε Γιάννενα, Θεσπρωτία, Άρτα και Πρέβεζα και τους ενημέρωσαν πως ο Πρόεδρος δεν επιθυμεί να παραστεί κανείς στο αεροδρόμιο κατά την διάρκεια της άφιξής του.
Όλοι οι υποψήφιοι υπάκουσαν πλήν ενός!
Ο κ. Θανάσης Οικονόμου εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο λίγη ώρα πριν το αεροπλάνο το οποίο μετέφερε τον Γιώργο Παπανδρέου προσγειωθεί. Ο κ. Αποστολόπουλος τον πλησίασε και του ζήτησε να απομακρυνθεί από τον χώρο. Λίγη ώρα αργότερα ο φτάνει στο αεροδρόμιο και ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής Ιωαννίνων κ. Χρυσόστομος Βούζας-παρέα με τον αδερφό του!!!- και του ζητά και αυτός να απομακρυνθεί αμέσως. Ο κ. Οικονομου κάνει πως δεν ακούει και τότε ο επικεφαλής της φρουράς του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Ζιώγας του διαμηνύει πως αν δεν φύγει από το αεροδρόμιο θα αναγκαστεί να διατάξει τους άνδρες της φρουράς του προέδρου να τον πάρουν σηκωτό, με ότι αυτό συνεπάγονταν μιας και σε απόσταση 20-30 μέτρων βρίσκονταν οι δημοσιογράφοι που θα αντιλαμβάνονταν πια πως κάτι συμβαίνει. Τότε ο κ. Οικονομου αποχωρεί.
Την σκηνή όμως παρακολουθεί άλλο υψηλόβαθμο στέλεχος της τοπικής αστυνομίας και το θέμα διαρέει τον τύπο. Ακολουθεί αμέσως δημοσίευμα σε τοπικό portal για τα...κατορθώματα του κ. Οικονόμου και οι συνεργάτες του κ. Παπανδρέου προσπαθούν να "μαζέψουν"-όσο είναι δυνατόν- το θέμα. Όλοι προσπαθούν με νύχια και με δόντα να το υποβαθμίσουν. Ο κ. Βούζας όμως,έχει διαφορετική άποψη! Χωρίς καν να ρωτήσει κάποιον από το επικοινωνιακό επιτελείο του προέδρου, εκδίδει ανακοίνωση αργά το βράδυ της Παρασκευής με την οποία κάνει πολύ χειρότερα τα πράγματα. Από την μια συντηρεί το θέμα στην επικαιρότητα και από την άλλη ουσιαστικά επιβεβαιώνει το επεισόδιο,προσπαθώντας να το "βαφτίσει" σε "διάλογο μεταξύ στελεχών"!!!
Οι συνεργάτες του Παπανδρέου το πληροφορούνται και γίνονται έξαλλοι! Περισσότερα μετά τις εκλογές... Πάντως ένα είναι βέβαιο για τα παραπάνω και για δυό-τρείς άλλους λόγους Βούζας και Οικονόμου είναι στην "μαύρη λίστα" των συνεργατών του Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου