Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ...ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ανδρέας Βγενόπουλος: "Αυτά που ξέρατε τελειώσανε"
Σε αποκάλυψη ενός νέου σκανδάλου προχώρησε ο Αντιπρόεδρος της MIG, Ανδρέας Βγενόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση για τις άγονες γραμμές.
Συγκεκριμένα, ο κ. Βγενόπουλος αναφερόμενος στο θέμα του ανταγωνισμού ανέφερε ένα συγκεκριμένο περιστατικό επίσκεψής του στο Γ.Γ. του ΥΜΕ, Δ. Πλατή, μετά από ανακοίνωση της Aegean για νέο δρομολόγιο προς Κωνσταντινούπολη. Όταν ο ισχυρός άντρας της MIG ρώτησε τον κ. Πλατή πώς ανέλαβε η Aegean το δρομολόγιο, ενώ ήταν μια διακρατική συμφωνία που θα έπρεπε να δοθεί με διαγωνισμό, ο ΓΓ του ΥΜΕ του απήντησε: «Δεν ξέρω θα ρωτήσω». Όπως αποκαλύφθηκε, κατά τη διάρκεια επίσκεψης ελληνικής αντιπροσωπείας στην Τουρκία στην οποία συμμετείχαν υπάλληλοι του ΥΠΕΞ και της ΥΠΑ, είχε υπογραφεί απλό ΜοU χωρίς να υπογραφεί συμφωνία ή να κυρωθεί από τη Βουλή, αλλά και ούτε και υπήρξε οποιαδήποτε ανακοίνωση για το θέμα. Εκ συμπτώσεων, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Βγενόπουλος, φαίνεται ότι ο κ. Βασιλάκης, πρόεδρος του Δ.Σ. της Aegean)περνούσε από έξω και το άκουσε. Πήγε λοιπόν στην ΥΠΑ και η ΥΠΑ του έδωσε το δρομολόγιο! Όπως είπε ο κ. Βγενόπουλος για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί στη συνεχεία αντικαταστάθηκε τόσο ο διοικητής της ΥΠΑ όσο και οι Υποδιοικητές. Τα ερωτήματα όμως παραμένουν, πρόσθεσε. Σε ποιες άλλες διακρατικές συμφωνίες εισχώρησε με ανάλογο τρόπο η Aegean στο παρελθόν εις βάρος της τότε κρατικής Ολυμπιακής; Για μας, κατέληξε ο κ. Βγενόπουλος, αυτά δεν έχουν πλέον σημασία, ενώ σε ότι αφορά την Aegean, είπε: «Πέρασαν καλά ως τώρα, έχτισαν μια καλή και αξιόλογη εταιρία. Δεν είναι δυνατόν αυτοί που ήθελαν μονοπώλια να μιλάνε τώρα για ανταγωνισμό. Το πάρτι τελείωσε». Σε σχέση με το τι θα γίνει τώρα με τις άγονες σημείωσε ότι εκτελούνται από την παλαιά Ολυμπιακή με αεροσκάφη της νέας και ότι η συμφωνία με την παλαιά Ολυμπιακή και το δμηοσιο περιέχει προβλέψεις και για αυτό το ενδεχόμενο.
============================================
Είναι φανερό, ότι αυτοί που υπονόμευαν επί πολλά χρόνια την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ για να τη ξεπουλήσουν (καταλαβαίνετε γιατί), νομίζουν ότι ο άλλος την αγόρασε για να συνεχίσουν αυτοί να προσφέρουν εκδουλεύσεις στον ιδιοκτήτη της AEGEAN
===========================================
ΠΗΓΗ:
http://www.fmvoice.gr/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1#2!2!6050
ΠΗΓΗ: Ο ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου