Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Βρέθηκε ο 2χρονος Βασίλης

Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2009, 09:20

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση απαγωγής του 2χρονου Βασίλη Μαρτινόπουλου, καθώς λίγα λεπτά μετά τις 02:00 τα ξημερώματα, η ανήλικη απαγωγέας του εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ μαζί με την οικογένεια της.

Ο μικρός Βασίλης είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο διακομίστηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Παίδων "Αγλαΐα Κυριακού". Όσο για την 13χρονη αθίγγανη, σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ανηλίκων.

Όλα ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι στις 13:30. Ο 2χρονος Βασίλης Μαρτινόπουλος, ο οποίος μετά από παραγγελία του εισαγγελέως Πειραιώς, είχε απομακρυνθεί από την οικογένειά του, διέμενε σε ειδική πτέρυγα του νοσοκομείου Παίδων "Αγλαΐα Κυριακού".

Ξαφνικά, η 13η χρονη, που δεν έχει καμία συγγενική σχέση με το παιδί, παρέστησε την εθελόντρια και παραπλανώντας τον εθελοντή (του Χαμόγελου του παιδιού), ο οποίος παρέχει τις υπηρεσίες του και σε άλλα παιδιά του νοσοκομείου, απήγαγε τον μικρό Βασίλη και έφυγε χωρίς να γίνει αντιληπτή.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η 13χρονη είχε πάει και πριν από μία εβδομάδα στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού μαζί με μία ενήλικη γυναίκα, αγνώστων στοιχείων και επισκέφθηκαν το 2χρονο αγόρι. Εκεί η άγνωστη γυναίκα, η οποία αναζητείται από την αστυνομία, είχε εκφράσει την επιθυμία να της δοθεί το ανήλικο, προκειμένου να μεσολαβήσει για υιοθεσία του από κάποια οικογένεια.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία δεν είναι η πρώτη φορά που η ανήλικη εμπλέκεται σε ανάλογη υπόθεση, αφού τον περασμένο Δεκέμβριο είχε απαγάγει άλλο ένα παιδάκι.
ΠΗΓΗ: Zougla online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου