Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ... Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΚΥΝΗΓΑ ΤΟΝ ΚουΚουΕλο, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΑΛΥΠΤΟ ΤΟΥ ...ΖΑΠΕΙΟΥ!!!!!

Όλα τα είχαμε, το κυνήγι των πολιτικών αντιπάλων μας έλειπε!!! "Ιδίοις όμασι" και με τα μάτια τα καταδικά μου, αντιλήφθηκα τον ανακαινισθέντα και ανανεαροθέντα Σουφλιά, καθ' ην στιγμή καταδίωκε τον φίλο μου τον ΚουΚουΈλο.
Στο τσακ και μόλις πρόλαβα να πληροφορηθώ τα συμβαίνοντα, δια στόματος του ΚουΚουΈλου φίλου.
Ως ενθυμίστε, καθό πρόσφατο, ο πρωθυπουργός της διεφθαρμένης κυβέρνησης, μας έταξε να πατάξει και να αποτάξει τη διαφθορά του, το οποίο μεθερμηνευόμενον σημαίνει ότι θα μπαγλαρώσει όλο το υπουργικό συμβούλιο, έτσι και τον ξαναψηφίσουμε. Ακούων τον αρχηγό ο ανακατασκευασμένος γέρων σουφλιάς, ξυπνά τον πατριωτισμό του και δι αυτού θάβει τις εργολαβικές ανομίες, στον τεράστιο αυλόγυρο της πάμφτωχης βιλάρας του, 7 οργιές δεξιά της πισίνας. Όταν τελείωσε το θάψιμο, καλού-κακού κάνει και τρισάγιο.
Την επομένη πρωία, αμελετητί, οδεύει κατά Βουλή μεριά κι έτσι σκυφτός και κουφός και ελαττωματική όραση, σκοντάφτει στον κήπο του Ζαππείου, εκεί που ο αστεγής ΚουΚουΈλος, έχει κάνει τη χρησικτησία του σε 4 παγκάκια, στα οποία κοιμάται εναλλάξ, άνευ κλινοσκεπασμάτων..........
----ΚουΚουΈλο συνελήφθεις να φοροδιαφεύγεις!!!!, του λέει με λυσσαλέα ματιά...
----Να διαφεύγω και να πάω που ρε γέροοοο????, σπρώχνει την επερώτηση ο Φίλος μου ο ΚουΚουΈλος!!!!!
----Εμένα λες γέρο ρε κωλόπαιδο??? Λέγε ρέεεε... Υπόβαλες δήλωση για τον ακάλυπτο του Ζαππείου σου, ον και χρησικτησείς?????, συνεχίζει ο νεανισμένος Σουφλιάς και βγάζει μια σφυρίχτρα, τη σκουπίζει οπισθίως του κι αρχίζει να σφυρίζει σαν χύτρα ταχύτητας σε αποκατάσταση βρασμού!!!!!
.....Ε, ρε και βγαίνουν από τα φυλλώματα ένα τσούρμο μπασκίνες με ρόπαλα και βούρδουλες, που αρχίζουν να τρέχουν, για να φθάσουν σε ακτίνα βολής τον ΚουΚουΈλο μου.
Αυτός όμως, ειδικευμένος απ τις διαδηλώσεις (δι ο και το κοντινό της χρησικτησίας του ακάλυπτου του Ζαππείου), σηκώθηκε σαν ελατήριος και άρχισε το 200ρι του Μπολτ.... Σαν σίφουνας πέρασε από μπρος μου και πέταξε δυο κουβέντες καθ οδόν.....
Δεν πρόλαβα να τον ρωτήσω, αν έκανε και δικαστήριο κατ' αγνώστου πατρός και ιδιοκτήτου του Ζαππείου, ένεκα της χρησικτησίας του......
Αυτό που έχει σημασία, όμως, είναι ότι έστω και τη τελευταία στιγμή, η Κυβέρνηση Καραμανλή, είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει τον νόμο, σε όσους δεν έχουν την πολλαπλή ιδιότητα μέλους του Υπουργικού Συμβουλίου, ή δεν είναι αποτυχόντες πολιτευταί και υποψήφιοι διοικητές κρατικών οργανισμών!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου