Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΑΠΑΝΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ !!!!! ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ!!!!!


Στον ...κάδο .
Εκεί πετάει την περιβόητη κλαδική συμφωνία που υπέγραψε το περασμένο Δεκέμβρη με τους νοσοκομειακούς γιατρούς ο Αβραμόπουλος!!! Αφού λοιπόν απεδείχθη αναξιόπιστος ακόμη και σε αυτά που υπέγραψε,και μπροστά στην άρνηση των κατά τόπους επιτρόπων να υπογράψουν πληρωμές πάνω από 7 εφημεριών σε νοσοκομειακούς γιατρούς, καταφεύγει σε απίστευτη δολιότητα. Με επιστολή του , που έχει πλέον μόνο αξία ευχής, ζητά στην ουσία από τον Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου την καταπάτηση της συμφωνίας που ο ίδιος υπέγραψε!

Προσέξτε :"Η αναγραφή του ονόματος του γιατρού στο πρόγραμμα των εφημεριών και η πραγματοποίησή τους, ανεξάρτητα από το συνολικό τους αριθμό, σηματοδοτεί την αποδοχή του γιατρού να εργαστεί και καθιστά νόμιμη τη θεώρηση των αντίστοιχων χρηματικών ενταλμάτων, που αφορούν την αποζημίωση του για εργασία , που παρέχει"!!!

Και με αυτό τον τρόπο στέλνει στα σκουπίδια την "κλαδική συμφωνία"!

Οπότε ,αγαπητοί μου και αγαπητές μου εμπρός όχι πλέον για 48ωρο αλλά για 100ωρο !!

΄Οποιος πρόλαβε τον Κύριον είδε!
===================================================================
και............. "ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ" ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ
Προσέξτε σε ποιον απευθύνετε προσωπικά ο αδίστακτος Αβραμόπουλος, εν μέσω προεκλογικής περιόδου!!!
Στον Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Ναι μεν είναι όλα σωστά, αυτά που γράφει η φιλική "Αγωνιστική Παρέμβαση Νοσοκομείου Πρέβεζας", αλλά εδώ έχουμε κάτι ακόμα πιο σοβαρό.
Ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αυτοϋποβιβάζεται σε προϊστάμενο οικονομικής υπηρεσίας (..!!!!!..) ενός οποιουδήποτε Νοσοκομείου και αφού όλοι έχουν σπάσει τα μούτρα τους στους καθ' ύλη αρμόδιους Επίτροπους Ελεγκτικού Συνεδρίου και ομοίως, στα αρμόδια Τμήματα του Ελεγκτικού Συνεδρίου, κάνει προσωπική ..."παρέμβαση" για να πετύχει (δικαιολογήσει) νομιμοποίηση παράνομων (καθ' υπέρβαση της νομιμότητας) δαπανών για εφημερίες.
Ρε, εδώ έχουμε μιλήσει, για δήθεν απασχόληση τσόγλανων, επί 22,5 ώρες το 24ωρο καθημερινά επί ένα χρόνο, εδώ θα κολλήσουν?????
Και ποιος????? Ο Αβραμόπουλος????? Το αρχηγόπουλο του κ----?????
Αυτές οι καθημερινές παπαριές, είναι ο κανόνας αυτού του σάπιου καθεστώτος, για τη καταπάτηση κάθε έννοιας δικαίου!!!! Τους στέλνω στα τσακίδια!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου