Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΑΞΟΝΙΚΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΔΕΙΞΕ, ΟΤΙ Ο JEFREY-GEORGE PAPANDREOU, ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΠΛΟ ΜΑΪΜΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΣΤΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ ΒΛΑΚΙΑ.

Χθες ή προχθές (λίγη σημασία έχει, ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, πλέον των Αμερικάνων και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Τζέφρι-Γιώργος Παπανδρέου, χάρισε στο ένθετο της La Repubblica συνέντευξη, μαζί με αξονική τομογραφία εγκεφάλου, δια των οποίων απέδειξε ότι κακώς τον φωνάζουν όλοι "βλαξ", αφού υπερτερεί κατά έναν επί πλέον εγκέφαλο μαϊμού, του βασικού και χοντρότερου αντιπάλου Καραμανλή.
"Θα κερδίσω, γιατί οι προοδευτικές μου δυνάμεις, δεν είναι σαν αυτές που αποδέχονται όποια κι όποια ιδέα ανάπτυξης. Εγώ θα κερδίσω, γιατί ξέρω να εκδημοκρατικοποιήσω και να κάνω ποιο δίκαιη την παγκοσμιοποίηση", είπε μεταξύ άλλων ο εκλεκτός φωστήρας μου!!!!! και πρόσθεσε:
Όπως τον συμβουλεύει και η μαμά Μάργκαρετ, η συνταγή του είναι η δίκαιη φορολόγηση, μεγαλύτεροι μισθοί και συντάξεις (των +30 σεντς) και καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.
Ο μουρλός δημοσιογράφος, του είπε πως τις ίδιες μαλακίες έλεγε το 2004 και το 2007 ο Καραμανλής, αλλά έφερε μόνο κρίση,διαφθορά και πελατειακές σχέσεις και ανταπαντανταντά ντα ο Τζέφρι "
Απππ... εμείς θα δημοσιοποιούμε τις δαπάνες (λες και μέχρι τώρα είναι κρυφές - οι απάτες μένουν κρυφές), θα ποντάρω στη πράσινη, οικολογική οικονομία (κουφαλίτσα πράσινε ψευτοοικολόγε που ρυπαίνεις περισσότερο απ' όλους, όποιος και να βγει, εσένα θα προσλαμβάνει για πούστικες περιβαλλοντικές μελέτες) και θα δημιουργήσω νέες θέσεις εργασίας".
Και... "Εγώ, όσα έμαθα από τον Μπαμπά και τη Μαμά, ήσαν βασικής σημασίας".......
...."Οι μεγάλες οικογενειακές σοσιαλιστικές πολιτικές δυναστείες της Ελλάδας, είναι συνηθισμένο φαινόμενο και δεν συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα... Το βλέπω και στη κεντρική Αφρική και στην Ασία...... Ο κόσμος σε περιόδους αστάθειας, αναζητά στις πολιτικές δυναστείες το στοιχείο της σταθερότητας"..... (ΝΑΙ ο πούστης το είπε κι αυτό!!!!!) - και διευκρίνισε, ότι αυτός τουλάχιστον παρέλαβε το δαχτυλίδι που είχε δανείσει η οικογένεια στον επίσης Εβραίο Σημίτη, ενώπιον 900.000 μελών του ΠΑΣΟΚ, για την αξία του εγκεφάλου του κι όχι μόνο για το ονοματεπώνυμο... "Δεν θα καταδεχόμουν τέτοια πράματα και θα έφευγα της πολιτικής...", ξαναπρόσθεσε οικειοθελώς!!!!!
Το άλλο, για το τι σημαίνει για τον Τζέφρι-Γιώργο η λέξη "Σοσιαλισμός", καλύτερα να περιμένουμε την νέα έκδοση του Μπαμπινιώτη, γιατί όσες προσπάθειες και αν έκανα, έβγαινε νοκ-άουτ το πληκτρολόγιο.
Δυστυχώς, αν κάποιο μαγικό ραβδί, αφενός δεν μας αποτρέψει από την αποχή που βολεύει άγρια τους δύο απατεώνες και αφετέρου αν δεν μας στείλει όλους προς τα μικρά ή/και νέα κόμματα, ....δυστυχώς αυτός ο οπαδός του διεθνούς αυνανισμού και του διεθνούς κωλομπαριδισμού, θα είναι σε λίγες μέρες πρωθυπουργός...
.....και η ξεφτίλα θα είναι ολονών μας.
Στη συνέχεια, ο Τζέφρι-Γιώργος, μοίρασε αντίγραφα της αξονικής του εγκεφάλου του, για να πείσει και τον πλέον Θωμά, ότι τουλάχιστον δεν υπερτερεί σε εγκέφαλο, ο μέχρι χθες καταλληλότερος βλαξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου