Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΝ: "Εσύ τζάμια,... εγώ γκαβέ" επιμένει ο Καραμανλής!!!!!

Παρά την ευγενική διαμεσολάβηση 241 μεγαλοδημοσιογράφων, του εκδότου Λαμπράκη, του εκδότου Τεγόπουλου, του εκδότου Μπόμπολα, του εκδότου Κουρή και Κουρή, του εκδότου Τράγκα, του εκδότου Ρίζου και έτερου ανυπολόγιστου αριθμού εργολάβων και προμηθευτών με ασυμβίβαστο που ξέρουν και ξεζουμίζουν την αγΕλάδα, διαπιστώθηκε πλήρες αδιέξοδο μεταξύ των ηγετών των παιδιών των φαναριών.
Επειδή η ασυμφωνία οδηγεί το έθνος της Κυριακής και του Σαββάτου στο χάος, έχουμε παρέμβαση και επιδρομή του πατριάρχη Βαρθολομαίου, ο οποίος είναι γνωστό, ότι στο κινέζικο ζωδιολόγιο είναι λύκος, δι ο και στην αναμπουμπούλα χαίρεται, ορμά και ότι αρπάξει.
Ερχόμενος δε κάθε φορά, κουβαλά και 4-5 "αντίγραφα" χρυσόβουλων και σουλτανικών φιρμανιών, προς μεταπώληση σε αγαθούς ηγούμενους ρασοφόρας διαφθοράς. Η αντίγραψη γίνεται αποκλειστικά στα εργαστήρια του αρχιερέα, άλλως χαρακτηρίζονται άκυρα.
Για να μη ξεφύγουμε του κυρίως θεάτρου προεκλογικών επιχειρήσεων, κι ενώ ο Καρατζαφέρης απαιτεί την ενεργοποίηση της ΜΟΜΑ, ο Παπανδρέου με τον Καραμανλή και τους συν αυτών, ερίζουν στα φανάρια Ακαδημίας με Ιπποκράτους και μπακλαβά γωνία, για την ιδιοκτησία της ζητιανιάς των λαϊκών ψήφων.
Ο μεν Καραμανλής ισχυρίζεται ότι είναι ακόμα Πρωθυπουργός, που επί 6 χρόνους κάνει παντού τα στραβά μάτια και επομένως δικαιούται να είναι ιδιοκτήτης της μεθόδου ζήτουλα "γκαβέ" των ψήφων, ο δε Παπανδρέου φέρνει πιστοποιητικά 29 κατασκευαστών ΓΚΑΛΟΠ, που τον ανακηρύσσουν εν δυνάμει Πρωθυπουργό για τα αμέσως επόμενα 6 χρόνια και επομένως, θέλει να κάνει για τον εαυτό του το "γκαβέ".
Με τον αντιπερισπασμό του στο στόμα, ο Καραμανλής δεν διστάζει να του προσφέρει 8 φανάρια παραπάνω για να πλένει τζάμια αυτοκινήτων ο Γιώργος και να ζητά ότι τραβά η ψυχή του, αλλά εις μάτην, καθό και επιτίθεται η Μάργκαρετ και δεν επιτρέπει στον George, καμία οπισθοχώρηση: "ένας Αμερικάνος πρωθυπουργός των ΕΛ, δεν υποχωρεί ποτέ" ουρλιάζει.
Επί πλέον πληροφορούμαι, ότι η Δήμητρα δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με τις εκλογές του παρόντος, διότι κάνει 26 τρισάγια το μήνα στον τάφο του Αντρέα, για να κατοχυρώσει ακόμα μια φορά, την χηρεία της ως νόμιμη Παπανδρέου.
Μέχρι τις 18.44' το απόγευμα, οι διαμεσολαβούντες δημοσιογράφου, ιδρωκοπούσαν αδιάκοπα και άλλαξαν από 7 φανέλες και 14 σώβρακα πανταχόθεν λερωμένα, άνευ αποτελέσματος....
Τόσα πολλά..... τόσα τραγικά κι ανώμαλα.... κι όλοι ανυποχώρητοι.... έκαστος θέλει τα καρπωθεί δι εαυτόν, την επιτυχία της ήττας του.... Στρατοπέδευσαν καταμεσής και έγινε δια των γενικών επιτελείων τους, της διασταυρώσεως....
Πρέπει να το δεις το πράμα από κοντόθεν για να καταλάβεις τα νεογεννήματα των γαλαζοπράσινων πορνών....
Κι επιβεβαιώνεται η ρήση του Κώστα: "Είμαι έτοιμος να σας οδηγήσω σε νέες περιπέτειες"!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου