Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΗ FYROM ΩΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"

Official visitors to Grand Lodge included Grand Masters from Ireland, Scotland, Spain, Portugal, Greece, Czech Republic, Finland, Macedonia, Germany (United Grand Lodges), British Freemasons
in Germany with the Assistant Grand Master of the Regular Grand Lodge of Italy and the Deputy
Grand Master of the Grande Loge Nationale Française.


Grand Lodge
QUARTERLY COMMUNICATION OF GRAND LODGE
11 MARCH 2009 -
Πηγή http://www.freemasonrytoday.com/48/p21.php
============================================================

Σημαντική Είδηση!!!!

Σημαντική Είδηση!!!!
Η είδηση προέρχεται από το το www.masonicforum.gr. Θα ερευνήσουμε την υπόθεση και θα επανέλθουμε με αναλυτικές πληροφορίες.
Πηγή:
http://tektonismos.blogspot.com/2009/03/33.html

Οι Ανεγνωρισμένες Στοές Από την Εν. Μεγάλη Στοά της Αγγλίας>>>>>> Βλέπε κάτω:

Οι Ανεγνωρισμένες Στοές Από την Εν. Μεγάλη Στοά της Αγγλίας
Πράγματι έχει αναρτηθεί η Μεγάλη Στοά της FYROM
ως Grand Lord of Macedonia
( κάντε click στην εικόνα)

2 σχόλια:

  1. Kala MH sas peirazei H masonia
    Koitaxte kai to BBC

    http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/country_profiles/1067125.stm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΟ:
    1. Το θέμα του BBC, σαφώς και με ενόχλησε, το βρήκα, το μετάφρασα και το ανάρτησα εδώ:
    http://avragioz.blogspot.com/2009/09/bbc.html
    με σχολιασμό δικό μου.
    2. Η φωτογραφία είναι από εγγλέζικο μασονικό περιοδικό, από σχετικά πρόσφατη διεθνή σύναξη της 'Ενωσης των Μεγάλων Στοών της Αγγλίας, στην οποία συμμετείχαν οι ηγέτες όλων των αναγνωρισμένων από τους Άγγλους, Εθνικών Μεγάλων Στοών. Στη φωτογραφία, συνυπάρχει ο Έλληνας αρχιμασόνος, με τον Σκοπιανό αρχιμασόνο.
    3. Το 1999, η Ένωση Μεγάλων Στοών της Αγγλίας, ανακάλεσε την αναγνώριση που είχε για την Μεγάλη Στοά της Ελλάδας, επειδή ο Έλληνας τόλμησε να βγάλει "κιχ" στη περίπτωση ομιλητή για τη "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" στη τότε (1999) διεθνή μασονική σύναξη.
    Έγινε χαμός για τη διαγραφή (γιατί όποια Μεγάλη Εθνική Στοά χάνει τη διαπίστευση από την Ένωση των Εγγλέζικων, την απομονώνουν και οι υπόλοιπες Εθνικές Στοές) και η Μεγάλη Ελληνική Στοά, ξαναεπέστρεψε γονατιστή με δέσμευση να μη ξαναασχοληθεί με τους Σκοπιανούς.
    4. Το λευκοκίτρινο έντυπο, είναι το επίσημο περιοδικό των Ενωμένων Μεγάλων Στοών της Αγγλίας, στο οποίο μετά το 2005, φιγουράρει η Μεγάλη Στοά της Μακεδονίας, μαζί με την ομόλογή της Ελληνική και τις υπόλοιπες εθνικές μασονικές στοές. Αυτό το έντυπο δεν το λαμβάνει η Μεγάλη Στοά της Ελλάδας?????
    5. Το 2005, η Ένωση των Μεγάλων Στοών της Αγγλίας, γνωστοποίησε και επίσημα σε όλες τις εθνικές Μεγάλες Στοές (και φυσικά και της Ελλάδας)την επίσημη αναγνώριση της Μεγάλης Στοάς της "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ". Σύμφωνα με τη διεθνή μασονική πρακτική, αυτή η αναγνώριση, σημαίνει αυτόματα και την αναγνώριση της νέας Μεγάλης Στοάς, από τις υπόλοιπες Εθνικές Μεγάλες Στοές. Όχι αμφισβήτηση, αλλά υπόνοια δυσανασχέτησης αν υπάρξει, έχουμε αποβολή από το διεθνές μασονικό κογκλάβιο.
    6. Από το 2005 και μετά, η Μεγάλες Μασονικές Στοές Ελλάδας και Σκοπίων (με το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) συνυπάρχουν σε όλες τις διεθνείς τους συνάξεις που γίνονται υπό την αιγίδα της Ένωσης Μεγάλων Στοών της Αγγλίας και δεν έχει αποτολμηθεί το αυτονόητο που κάνει και το μικρότερο αθλητικό σωματείο, γιατί ξέρει ότι θα αποβληθεί με άρση της αναγνώρισης της.
    7. Το παραπάνω "Ενημερωτικό Δελτίο" του ...2008, είναι το άκρον άοτον της υποκρισίας. Είναι επίσημη ανακοίνωση της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδας, δια του Ύπατου Συμβουλίου των Τεκτόνων (Μασόνων) 33 βαθμού!!! Κάνουν ότι δεν ξέρουν τίποτα, ότι θα το ερευνήσουν, ενώ υπάρχουν και φωτογραφίες και κείμενα σε επίσημα μασονικά έντυπα που είναι ανεβασμένα και σε μασονικές ιστοσελίδες και ιστολόγια.
    Τα παραπάνω είναι για τον οποιονδήποτε αδιάσειστα ντοκουμέντα.
    Το σχόλιό σου δεν το αναρτώ ανώνυμε υποκριτή, γιατί μου το υποβάλεις ως ερώτημα και ως δήθεν υποχρέωσή μου, για να εμφανίσω επίσημη ανακοίνωση αναγνώρισης της Μεγάλης Μασονικής Στοάς της Ελλάδας προς τα Σκόπια.
    Γιατί ξέρεις, ότι κάτι τέτοιο δεν χρειάζεται να υπάρχει σε χαρτί, επίσημα αυτή τη στιγμή. Ξέρεις όμως ότι όλα τα μασονικά κέντρα, σπρώχνουν στην ίδια κατεύθυνση. Όταν το πετύχουν με τα υποζύγια, θα βγάλουν και τα επίσημά τους οι άμεσα ενδιαφερόμενοι αρχιμασόνοι.
    ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ: >>> Το ότι είχε διαγραφεί (1999), το ότι από το 2005 συνεδριάζουν μαζί και το ότι το 2008, παριστάνουν με επίσημη ανακοίνωση, τον άγνωστο Στρατιώτη και καμώνονται ότι θα το ...ερευνήσουν, δεν σου λέει τίποτα ρε έξυπνε "ανώνυμε".?????
    Μια μικρότερη βόλτα (απ' ότι έκανες σε μένα) στο διαδύκτιο αν κάνεις, θα λυθούν όλες οι "απορίες" σου.
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή