Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΓΙΑ ΤΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

«Στις 100 πρώτες μέρες της νέας κυβέρνησης θα έρθουν τα χειρότερα»
Σκληρή κριτική στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ άσκησε η γγ γραμματέας του ΚΚΕ μιλώντας σε εργαζόμενους στη γαλακτοβιομηχανία ΦΑΓΕ και προειδοποίησε πως στις 100 πρώτες μέρες της νέας κυβέρνησης θα έρθουν τα χειρότερα.
Η Αλέκα Πααρήγα χαρακτήρισε «παιχνίδι σικέ» τις δηλώσεις του ΠΑΣΟΚ για καταγραφή των αποθεματικών των ταμείων, όταν -όπως είπε- τα ταμεία είναι γνωστό ότι είναι άδεια, γιατί υπάρχει ταξική εκμετάλλευση.
Αναφερόμενη στα δύο μεγάλα κόμματα δήλωσε πως «αποτελεί προσβολή του λαού η τσιγκούνικη αντιπαράθεσή τους για τις παροχές, όπου ο ένας παγώνει και ο άλλος ξεπαγώνει».
Μιλώντας για τα άλλα κόμματα της Αντιπολίτευσης, είπε ότι «δεν έχουν βαθιά και συγκεκριμένη αντιπαράθεση με τα δύο μεγάλα κόμματα και αφήνουν ανοιχτή τη δυνατότητα συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ».
Έκανε επίσης λόγο και για τα σενάρια κυβερνητικής συνεργασίας για να υποστηρίξει ότι «υπάρχουν κυβερνήσεις συνεργασίας που προσφέρουν, αλλά τα σενάρια για συνεργασία Νέας Δημοκρατίας-ΛΑΟΣ ή ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ θα αποπροσανατολίσουν το λαό και θα δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα».
Από TVXS
Αναρτήθηκε από magnitis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου