Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΡΧΙΣΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ !!!!!

Αχέρωχος, βραχώδης και βλακώδης, ο ιδιοκτήτης της ΝΔ, έχει γραμμένους τους δελφίνους και τις αδελφίνες και μπροχωρά στα τέσσερα να καταφάγει τις γκαλοπιασμένες διαφορές των ποσοστόνε.
Με μια κίνηση που θα τη ζήλευαν όλοι οι Νουρέγιεφ της καφετιάς και της άσπρης των αρκουδιώνε, βάζει στα εντατικά τον Σουφλιά, τον Έβερτ και τον θείο Αχιλλέα και βοηθούντος του Φουστάνου κλπ, κάνει αιφνιδιαστική μετατροπή των 80ρηδων σε 60ρηδες!!!!!
Πληροφορίες μου, λένε ότι έχει φτιάξει τρελά πράματα με τα οργισμένα γερατειά που ξανάνιωσαν και φέρνουν τούμπες εμπρούμητες κι ανάποδες!!!!! Κάτι σαν κι αυτό που είχε φτιάξει ο Μάϊκλ Τζάκσον, 3 ώρες πριν αποθάνει!!!!! Μέχρις εκεί. Ναι...
Οι άλλοι, των κάτω των 70, έχουν λουφάξει, τους έχει βγει η γλώσσα ανάποδα και μουρμουράνε, πως τάχατες οι υπερήλικες προσλαμβάνουν ντόπες.
Ο Παυλόπουλος ισχυρίζεται ότι άκουσε τον έναν απ τη Λάρσα, να λέει στους άλλους:
"---Του ντόπες ρε μα---α???... έ, του ντόπες???...".
Ο Καραμανλής δεν ξέρει πλέον τι να κάνει και ξεσπάει στον George Papandreou, που τον είχε πάρει ο ύπνος πάνω στο καινούργιο ποδήλατο και τον εξαναγκάσει σε πτώση, μπας και μειώσει τη διαφορά.......
Εγώ από κοντά, τον άκουσα τον Παπανδρέου να παραμιλά και να λέει, σαν σε αποστήθιση: "καταργώ τον ΕΤΑΚ και αρχίζω με ΤΑΚ-ΤΑΚ....... καταργώ τον ΕΤΑΚ και αρχίζω με ΤΑΚ-ΤΑΚ......... καταργώ τον ΕΤΑΚ και αρχίζω με ΤΑΚ-ΤΑΚ.........."
ΚΑΙ "αλλάζω τη φιλοσοφία και δίνω 30 λεπτά αύξηση....... αλλάζω τη φιλοσοφία και δίνω 30 λεπτά αύξηση......... αλλάζω τη φιλοσοφία και δίνω 30 λεπτά αύξηση........".
Αρχίζει να προσλαμβάνω τις ανάποδές μου και τους λέω: "Ρε δε πα να γα-----τε και οι δυο τρελάρες.... Ξου ρε στα απόβλητα του Σαμπατακάκη σας.....".
Ρίχνω και τη λοξή δολοφονική μου ματιά στην ανανεωμένη μαλακία του Καραμανλή .........
.........Και ξέρω που πάω!!!!!!.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου