Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΠΟΠΑΤΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΥΝ - ΕΤΟΙΜΗ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ.

Το «Βήμα» μετακινήθηκε προς το Γιώργο ή ο Γιώργος προς το «Βήμα»;

Το «Βήμα» μετακινήθηκε προς το Γιώργο ή ο Γιώργος προς το «Βήμα»;

Όταν μιλάγαμε για κυβίστηση του συγκροτήματος Λαμπράκη, του Ψυχάρη, του Πρετεντέρη και των άλλων διαπλεκόμενων κονδυλοφόρων της οδού Μιχαλακοπούλου που πάνε όπου φυσάει ο άνεμος, δεν περιμέναμε ότι θα φτάσουν στο έσχατο σημείο.

Το σημερινό Βήμα (Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009), μία εβδομάδα πριν τις εκλογές, τα λέει όλα:. «Παραχωρούμε το χώρο του κυρίου άρθρου στον Γ. Παπανδρέου», γράφει στην πρώτη σελίδα (“Κυβέρνηση με σχέδιο και βούληση»).
Δηλαδή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έγινε… δημοσιογράφος του Βήματος; Αστεία πράγματα.
Πριν λίγο καιρό το Βήμα τον λοιδορούσεκαι ήθελε να τον εξαφανίσει από την πολιτική σκηνή της χώρας. Τώρα τον λιβανίζει μπας και δε μείνει έξω από το παιχνίδι της επόμενης ημέρας.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δημιουργεί με κινήσεις σαν κι αυτή εικόνα ολοκληρωτικής παράδοσης στο εκδοτικό κατεστημένο. Αυτός δεν ήταν που πριν τις Ευρωεκλογές δεν έδωσε συνέντευξη στο Βήμα, θυμωμένος για το παιχνίδι που του έστησαν όταν συγκρούστηκε με τον Ευ. Βενιζέλο; Τώρα ξαφνικά όλα ξεχάστηκαν μπροστά στον κοινό σκοπό; Φαίνεται ότι η κατάληψη των… Ανακτόρων (του Μαξίμου στην προκειμένη περίπτωση) θέλει συστράτευση παλαιών και νέων συμμάχων.
Μπορούμε πλέον ξεκάθαρα να πούμε ότι μετά τον… γάμο στην οδό Μιχαλακοπούλου και τα κουφέτα που μοιράστηκαν ήλθε και ο αρραβώνας με τον Γ. Παπανδρέου. Να ζήσουν, να ευτυχήσουν αμφότεροι.
Και μια υποσημείωση. Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο. Βλέπει και κρίνει το ρόλο των εφημερίδων και ιδιαίτερα αυτών που στηρίζουν τη διαπλοκή.
Και ας θυμηθούμε έναν παλιότερο τίτλο της ίδιας εφημερίδας
Αναρτήθηκε στο http://www.antinews.gr/?cat=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου