Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΙΔΟΣ ΣΕ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟ Ε.Κ.Α.Β. - ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ!!!!

Διαιωνίζεται το σκάνδαλο του Ε.Κ.Α.Β.!
Τακτικές και Πρακτικές Νεκροθαφτών!
Ξεζουμίζονται οι ασθενείς!!!
Όποια ώρα κι αν βρεθείς σε Δημόσιο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, σπάνια θα δείς να κινείται και να πραγματοποιεί δρομολόγιο διακομομιδής ασθενούς, κάποιο ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β.
Αντίθετα, αυτό που προειδοποιούσαμε ως σκοπό των επιτήδειων, παρά τα ψέματα του Αβραμόπουλου και της αμαρτωλής παρέας του, είναι πλέον πραγματικότητα
Οι ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες και οι πάροχοι ιδιωτικών "υπηρεσιών" υγείας, εδραίωσαν τη κυριαρχία τους και απροκάλυπτα πλέον σταθμεύουν με μεγάλο αριθμό οχημάτων, εκ των οποίων ούτε τα μισά δεν είναι ασθενοφόρα, στον προαύλιο χώρο ή μπροστά και δίπλα στις εισόδου των Δημόσιων Νοσοκομείων. Εκεί με υπομονή, περιμένουν ειδοποιήσεις από τους πράκτορές τους και κάνουν εγγραφές συνδρομητών.
Δηλαδή, δεν έχουμε απλά το σκάνδαλο της εξαφάνισης μιας νευραλγικής υπηρεσίας του Ε.Σ.Υ., όπως είναι το Ε.Κ.Α.Β.
Εδώ έχουμε αισχρό ξεζούμισμα φτωχών ασθενών, που το ανύπαρκτο κράτος πρόνοιας τους εγκαταλείπει στις ορέξεις της απληστίας για κέρδος των εμπόρων.
Μην ακούτε τις κυβερνητικές μπούρδες, για πληρωμή των οδοιπορικών από τα Ταμεία. Είναι λίγες οι περιπτώσεις και υπάρχει πλαφόν.
Αυτό σημαίνει, ότι οι περισσότεροι ασθενείς που έχουν ανάγκη διακομιδής από και προς τα Νοσοκομεία, εξαναγκάζονται να πληρώνουν από τη τσέπη τους για ΤΑΧΙ ή εγγράφονται συνδρομητές στις ιδιωτικές ασφαλιστικές και υγειονομικές εταιρείες, για μεγάλο μέρος ή και για το σύνολο του κόστους διακομιδής τους.
Για να καταλάβετε τον φασισμό της σάπιας εξουσίας, θα πρέπει να σημειώσετε βαθιά στο μυαλό σας, ότι εδώ στη Θεσσαλονίκη, έχει τοποθετηθεί ως Διοικητής Δημόσιου Νοσοκομείου, ο ιδρυτής και μεγαλομέτοχος της ....EUROMEDICA!!!!!
Ole!!!!! Avramopoulos........ Ole!!!..... Ole!!!..... Ole!!!.....
Ole!!!!! Karamanlis........ Ole!!!..... Ole!!!..... Ole!!!......
Ole!!!!! Papandreou.......
Ole!!!..... Ole!!!..... Ole!!!......
Ole!!!!! Karatzaferis....... Ole!!!..... Ole!!!..... Ole!!!......
Ole!!!!! Tsipras......... Ole!!!..... Ole!!!..... Ole!!!......
Ole!!!!! Tremopoule toy kolou oikologe....... Ole!!!..... Ole!!!..... Ole!!!......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου