Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Αρχίζω να τα χάνω. Δεν προλαβαίνω τις Καραμανλικές εκπλήξεις και σύμπαντες τους Καραμανλικούς αιφνιδιασμούς. Με τη προσφιλή του μέθοδο της σαλαμοποίησης, ο ανίκανος Πρωθυπουργός, κατάφερε να κάνει ολικό ανασχηματισμό στον Δημήτρη Αβραμόπουλο και μάλιστα με εισήγηση του ίδιου του ανασχηματισμένου.
Ο Κώστας ακολούθησε και εδώ, την αποτυχημένη συνταγή ανασχηματισμού του Σουφλιά. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στο αντιΦΕΚ, το Προεδρικό διάταγμα αναβάθμισης του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το οποίο στο εξής θα ονομάζεται Υπουργείο Ευθανασίας. Η κυριότερη διαφορά από το πλήρως καταργημένο υπουργείο υγείας, βρίσκεται στη δωρεάν παροχή (ΝΑΙ καλά ακούσατε), δωρεάν παροχή κηδείας
, για τους επισπεύδοντες τον θάνατό τους συνταξιούχους και για τα απλά θύματα των εμβολίων της γρίπηε των γουρουνιών του Αβραμόπουλου.
Ήδη παπαγαλάκια του Αβ
ραμόπουλου, διαδίδουν μετ' επιτάσεως, ότι το λαμπρό μέτρο, θα επεκταθεί και σε πολλές κατηγορίες ασφαλισμένων του ΙΚΑ και του Δημοσίου.
Ταυτόχρονα, ο πρωθυπουργός ενέκρινε πιστώσεις, για τη προμήθεια 720 νέων νεκροφόρων συνήθους τύπου και 94 νεκροφόρων-νταλικών, για κάλυψη έκτακτων ομαδικών αναγκών.
Οι νεκροφόρες-νταλίκες, σύμφωνα με το τελευταίο ρεπορτάζ, θα ενταχθούν στο διαλυμένο ΕΚΑΒ, που θα εξαγνιστεί και θα μεταπουληθεί στον ιδιωτικό τομέα, μαζί με τις νταλίκες.
Αυτά λένε οι ειδήσεις μου.........
......και δικαίως είμαι εκνευρισμένος, γιατί ακούω τις μαλακίες του κουράδα και αύριο θα αναγκαστώ να ακούσω τις αντίστοιχες μαλακίες του άλλου και θα είναι και 3 του Σεπτέμβρη.
Συγχρόνως πάμε για εκλογές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου