Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΟΙ "Tsoutsouneros" ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Δ.Ε.Θ.!!!!!!! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ !!!!!

Ολομέτωπη επίθεση κατά της κυβέρνησής του, ετοιμάζει ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, από τη ΔΕΘ!!!!!
Θα τρίξει τα δόντια στους Υπουργούς του μέχρι τη τερηδόνα του και θα απαιτήσει (ο Κώστας Καραμανλής), να αναλογιστούν τις ευθύνες τους, στα θέματα της διαπλοκής τους με πιράνχας, εργολάβους, κουμπάρους, προμηθευτές και νταβατζήδες!!!!!
--------------------------------------------------------------
Σε υψηλούς τόνους θα κουνηθεί η ομιλία του προέδρου της ΝΔ και Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στο καθιερωμένο δείπνο με κοντοσούβλια, ψαρονέφρια κλπ χοιρινά, που θα παραθέσει το Σάββατο το βράδυ προς τιμήν του, η διοίκηση της ΔΕΘ. Ο Πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής δεν θα περιοριστεί στο να παρουσιάσει τις θέσεις και τις προτάσεις του, αλλά θα ασκήσει δριμεία κριτική στο ανύπαρκτο έργο της διεφθαρμένης κυβέρνησής του σε όλους τους τομείς, με ιδιαίτερη έμφαση στους συγγενείς καρχαρίες της οικονομίας, στους κουμπάρους και νονούς του χρηματιστηρίου, στα αχόρταγα πιράνχας και γουρούνια του Υπουργείου Υγείας, στις χωματερές των αρχαιολογικών χώρων, στη μονιμοποίηση των νεοδημοκρατικών εργολάβων του ΥΠΕΧΩΔΕ, στη διαφθορά παραδικαστικών κυκλωμάτων και άλλων φρέσκων κακοποιών στοιχείων, μιζαδόρων και φοροκλεπτών, τελευταίας πενταετίας!!!!!!
Το θέμα της σάπιας διαπλοκής των στελεχών του κόμματός του, το χρηματιστήριο, η εξωτερική πολιτική της Ντόρας αλλά και θέματα που απασχολούν την καθημερινή ζωή του επιχειρηματικού κόσμου της χρεοκοπημένης Ελλάδας, όπως η αύξηση της ανεργίας, η οριστική διάλυση του ΕΣΥ, η ίδρυση 39 ανύπαρκτων Ιδιωτικών Πανεπιστημίων, η τσιμεντοποίηση Δελφών, Αρχαίας Ολυμπίας, Επιδαύρου και Ηρώδειου και η κατασκευή σε αυτά 26 παράπλευρων χωματερών, αποτελούσαν και αποτελούν, τις αιχμές των πολιτικών ονειρώξεων του αχόρταγου Πρωθυπουργού και Προέδρου της ΝΔ. Τα στοιχεία αυτά, θα τα προβάλει έντονα ο Κώστας Καραμανλής και είμαστε βέβαιοι, ότι θα σημάνουν την έναρξη μιας έντονης και άγονης προεκλογικής περιόδου.

Ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ρητά θα αναφέρει: «Η κυβέρνησή μου βυθίζεται σε κρίση αλαζονείας και προσποιείται μετά από πάνω από 5 χρόνια εξουσίας, πως δήθεν αναζητά οράματα, ενώ ζητά άλλα δέκα χρόνια θυσίες από τον λαό, τη στιγμή που προεκλογικά εγώ μοιράζω ψεύτικες υποσχέσεις, ώστε οι ανίκανοι υπουργοί μου να συνετιστούν, για δίκαιο μοίρασμα των ωφελημάτων τους από τη καταλήστεψη του λαού, μέσα στην αίθουσα του Υπουργικού Συμβουλίου, παρουσία και του κυρίου Ιωακείμ Αλμούνια και της μάνας του ΟΝΕ».

Για το χρηματιστήριο, θα ξεκαθαρίσει, ότι παρά τις λίγες φωνές της άρνησης, αυτός και η διεφθαρμένη κυβέρνησή του, θα επιδιώξουν συνειδητά, τον νέο εγκλωβισμό και την εξαπάτηση των επενδυτών, διοχετεύοντας ο ίδιος σενάρια και παρέχοντας επίσημες διαβεβαιώσεις ανόδου του δείκτη. Ο Κώστας Καραμανλής θα επαναλάβει το σχέδιο προσωρινής στήριξης του Χ.Α., κι όσοι τον πιστέψουν, θα καεί η ....γούνα τους (κι αν δεν έχουν, θα καεί η -ούνα τους). Για την αντιμετώπιση του θέματος αυτού, ζήτησε να ολοκληρωθούν οι μυστικές συναντήσεις του Καπράλου, με τον Ισραηλινό Πρέσβη. Ταυτόχρονα ο Κώστας Καραμανλής, θα ανακοινώσει τα θεσμικά μέτρα που θα λάβει συμπληρωματικά η κυβέρνησή του, για να θωρακίσει το υπάρχον ιδιοκτησιακό καθεστώς των εισηγμένων, ανεξάρτητα με πόσες μετοχές απομένουν στα χέρια τους, ώστε να αποτραπούν βλακώδη όνειρα πλουτισμού και καρδιακά επεισόδια, από κερδοσκόπους μικροεπενδυτές.

Στο πολιτικό ζήτημα, ο Πρωθυπουργός θα ευχαριστήσει το "κορόιδο Μανώλη", θα αποφύγει αναφορές σε αναστατώσεις του ψυχικού κόσμου των υπουργών του, αλλά θα αφήσει απαλά υπονοούμενα, για όσους δεν παράγουν έργο όπως .....αυτός.

Στο τέλος του κειμένου της αμιλίας του Πρωθυπουργού, υπάρχει σαν υστερόγραφο, σύσταση προς τον "μακάκα" Παπαθανασίου, για να αποστηθίσει το αντίγραφο που του έστειλε, για να επαναλαμβάνει συνέχεια, ανεξάρτητα με το τι θα τον ρωτούν οι δημοσιογράφοι!!!!!

Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ, ευχαριστεί θερμά την Επαναστατική Οργάνωση των Tsoutsouneros, για τη κλοπή του παρακειμένου της ομιλίας του Πρωθυπουργού, που φρόντησαν να μας στείλουν με αγάπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου