Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ Γ.Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ Κ.Υ. ΘΕΡΜΗΣ

Προς Αβραμόπουλο: Χωρίς ακτινολογικό το Κ.Υ. Θέρμης

Για τρίτη συνεχή εβδομάδα το ΚΥ Θέρμης, στην ύπαιθρο της Θεσσαλονίκης, δεν έχει την δυνατότητα λήψης ακτινογραφιών. Ο λόγος είναι ότι δεν λειτουργεί το ακτινολογικό μηχάνημα εξ αιτίας βλάβης.

Με αποτέλεσμα να μην έχει το ιατρικό προσωπικό στη διάθεσή του,την πλέον διαδεδομένη απεικονιστική εξέταση που θεωρείται η πλέον απαραίτητη τόσο για τη διάγνωση αλλά και για τον έλεγχο της πορείας πολλών ασθενειών ή και της αποθεραπείας άλλων.

Και γιατί δεν επιδιορθώνεται το ακτινολογικό μηχάνημα;

Γιατί από ότι μαθαίνουμε, ο συντηρητής του μηχανήματος αρνείται να το επισκευάσει. Γιατί το Ιπποκράτειο νοσοκομείο (εκεί υπάγεται το ΚΥ Θέρμης) δεν πληρώνει τα χρήματα που τον οφείλουν από προηγούμενα χρόνια.

Τι έχεις να πεις κ. Αβραμόπουλε;

Πού θα εξυπηρετηθούν οι ασθενείς; Στη Θεσσαλονίκη; Ή μήπως στα ιδιωτικά ακτινολογικά εργαστήρια της Θέρμης;

Δεν υπάρχουν χρήματα για να πληρωθούν οι υποχρεώσεις; Τότε που βρίσκετε τα χρήματα και αυξάνετε υπέρογκα τις υπερωρίες κάποιων συγκεκριμένων υπαλλήλων του Υπουργείου σας; ( Ο Αβραμόπουλος χρυσώνει την …αυλή του!!!)

Γνωρίζετε ότι χωρίς ακτινολογικό μηχάνημα γίνεται επισφαλής, αν όχι επικίνδυνη, η ιατρική παρακολούθηση των αρρώστων;

Ακούει κανείς; >>>>>>Αναρτήθηκε από τον ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ

Άκουσε ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ και βγάζει κόκκινη κάρτα:

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο το ακτινολογικό μηχάνημα του Κ.Υ. Θέρμης, αλλά καθολικό των υπηρεσιών του ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ Γ.Ν. Θεσσαλονίκης. Βεβαίως αν ήταν συμπτωματικό, θα υπήρχαν λύσεις. Η ανυπαρξία λύσεων δείχνει βούληση του νέου Διοικητή, να μη δουλέψουν τα ακτινολογικά του Νοσοκομείου. Υπάρχει εξήγηση.

Για λόγους καθαρά δεοντολογικούς, είχα κρίνει ότι δεν πρέπει να ασχοληθώ με τα προβλήματα του Ιπποκράτειου, αλλά αυτό μας τελείωσε. Από αύριο θα υπάρξουν αναρτήσεις και από τον ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ, γιατί στη κυριολεξία, τα σκατά μας έπνιξαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου