Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

ΕΚΠΛΗΞΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ

Αποκαλύπτεται καθημερινά, το πλιάτσικο των στελεχών της ΝΔ! Εξαφανίστηκε ηλεκτρονικός εξοπλισμός από τις Θυρίδες Νεανικής Επιχειρηματικότητας Κομοτηνής
Συνεχίζουν να βγαίνουν ορισμένα κακώς κείμενα στελεχών της ΝΔ, των οποίων η προηγούμενη κυβέρνηση είχε εμπιστευθεί σε θέσεις κλειδιά της κρατικής μηχανής, σε επιτροπές, ακόμη και σε απλά γραφεία! Σήμερα βγαίνει στο φως το πλιάτσικο που έγινε στις Θυρίδες Νεανικής Επιχειρηματικότητας Κομοτηνής. Ο συγκεκριμένος θεσμός έχει ιδρυθεί από τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και εδρεύει σε όλες τις διοικητικές περιφέρειες της χώρας με στελέχη σε όλους τους νομούς. Στην Κομοτηνή στεγάζεται στο κτίριο της παλιάς δημοτικής βιβλιοθήκης, επί της οδού Νέστωρος Τσανακλή.
Η νέα ηγεσία λοιπόν του Υπουργείου Παιδείας, θέλησε να έρθει σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο συντονιστή των Θυρίδων στην Κομοτηνή για μία ενημέρωση. Δυστυχώς αυτό δεν κατέστη δυνατό, μέχρι που ενημερώθηκαν ότι το συγκεκριμένο γραφείο ενημέρωσης νέων δεν στεγάζεται πλέον στην παλιά δημοτική βιβλιοθήκη και ότι ο εξοπλισμός του βρίσκεται σε αποθήκες του Δήμου Κομοτηνής!!!
Ο λόγος της «εξαφάνισης» των γραφείων, ήταν ότι ο μέχρι τώρα συντονιστής των Θυρίδων, δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης αντικαταστάθηκε από άλλο φέρελπι νεαρό της ΝΔ, τον Δημήτρη Πασδάνη και μ’ αυτόν τον τρόπο ο Αντώνης Γραβάνης εκδικήθηκε την απόφαση του πρώην υπουργού Άρη Σπηλιωτόπουλο, για αντικατάσταση του! Λέγεται μάλιστα ότι τα γραφεία των Θυρίδων ήταν για μέρες έξω από το κτίριο, μέχρι που ο τωρινός συντονιστής, με δικό του μεταφορικό μέσο τα φόρτωσε και τα μετέφερε στις αποθήκες του Δήμου Κομοτηνής.
Τα στελέχη όμως του Υπουργείου Παιδείας εξεπλάγησαν όταν και διαπίστωσαν ότι ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός των Θυρίδων Νεανικής Επιχειρηματικότητας Κομοτηνής, (φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, εκτυπωτές κτλ) βρίσκεται στα σπίτια των προκατόχων του Δημήτρη Πασδάνη και έχει οικειοποιηθεί!!! Απ’ ότι μαθαίνουμε υπάρχει η σκέψη για ΕΔΕ, ενώ άλλες φωνές μιλάνε για παρέμβαση του εισαγγελέα.
Αναρτήθηκε από PIAZZA del POPOLO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου