Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗ ΟΜΠΑΜΑ - ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.

Graphic for Geopolitical Intelligence Report
Σύμφωνα με νέα έκθεση των Friedman και Bhalla του STRATFOR, που εκφράζεται με ένα τεράστιο άρθρο στην ιστοσελίδα του, ο ΟΜΠΑΜΑ, είναι ένα βήμα πριν από την οριστική απόφασή του, για αποστολή και άλλων στρατευμάτων στο Αφγανιστάν. Η έκθεση του STRATFOR, βασίζεται σε λεπτομερή Έκθεση-Σχέδιο του στρατηγού McChrystal, ο οποίος ενήργησε κατ' εντολή του ....ειρηνοποιού Ομπάμα.

Η απόφαση του Ομπάμα εκκρεμεί, μόνο επειδή πρέπει να περιμένει να επιλυθούν τα θέματα ενστάσεων, που αφορούν την εκλογή Προέδρου στο Αφγανιστάν, δήλωσαν αξιωματούχοι των ΗΠΑ, την 18η Οκτωβρίου (2009). Οι δηλώσεις αυτές επιμένουν ότι πλησιάζει η έγκριση του Μπαράκ Ομπάμα για αποστολή νέων στρατευμάτων!!!

Κατά τη διάρκεια του 2008, κατά τη διάρκεια της αμερικανικής προεδρικής προεκλογικής εκστρατείας, Ο Ομπάμα υποστήριξε ότι ο πόλεμος στο Ιράκ ήταν λάθος πόλεμος σε λάθος χρόνο, αλλά στο Αφγανιστάν ο πόλεμος ήταν μια αναγκαιότητα.

Η Αμερικάνικη συλλογιστική (προπαγάνδα) ισχυρίζεται, ότι οι ΗΠΑ πήγαν να αντιμετωπίσουν την εναντίον της απειλή, που προήλθε από την Αλ Κάιντα, και στο Αφγανιστάν η Αλ Κάιντα έκανε ιερό πόλεμο, και εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες εγκαταλείψουν το Αφγανιστάν, η Αλ Κάιντα θα επαναφέρει τον εαυτό της σε θέση ισχύος και για άλλη μια φορά θα απειλεί την πατρίδα των ΗΠΑ. Απόσυρση από το Αφγανιστάν, ως εκ τούτου (σύμφωνα με την Αμερικάνικη προπαγάνδα), θα ήταν επικίνδυνο γεγονός, και η επιδίωξη λύσης του προβλήματος με τον πόλεμο ήταν συνεπώς αναγκαία.

Αφού ο Ομπάμα ανέλαβε τα καθήκοντά του, ξεκαθάρισε, ότι είναι αναγκαίο να προσδιοριστεί μια πολεμικό στρατηγική, για την ολοκλήρωση του πολέμου στο Αφγανιστάν. ......... .............. ................ ................. ...

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:

Στη συνέχεια, το μακροσκελέστατο άρθρο, κάνει φλύαρες αναλύσεις της Έκθεσης-Σχεδίου για το Αφγανιστάν του στρατηγού McChrystal, με εκτενείς αναφορές στον πόλεμο του Ιράκ (Σαντάμ Χουσεϊν), στην εξάπλωση της Αλ Κάϊντα σε όλες τις χώρες της περιοχής και κυρίως στη δικαιολόγηση των πολλών λαθών του πολέμου στο Ιράκ και στο πόσο πραγματικός είναι ο κίνδυνος της Αλ Κάϊντα στο Αφγανιστάν και πόσο πρέπει να νικήσουν οι Αμερικάνοι και το ΝΑΤΟ, για να σωθούν οι χώρες της συμμαχίας.

Επειδή το τεράστιο κείμενο είναι απροκάλυπτα προπαγανδιστικό, αρνούμαι να το παρουσιάσω και σημειώνω ότι σύμφωνα με διασταυρωμένη πληροφορία, η δύναμη των μισθοφόρων που θα στείλει επί πλέον στο Αφγανιστάν ο Ομπάμα, είναι +42.000 άνδρες. Οι επιθέσεις των Αμερικάνικων δυνάμεων εισβολής, θα συνεχίσουν να βασίζονται σε συνεχείς αεροπορικούς βομβαρδισμούς και σε βομβαρδισμούς με το πυροβολικό.

Η έκθεση-σχέδιο McChrystal είναι μια πολύ συνηθισμένη πρακτική των Αμερικανών Προέδρων, για να δικαιολογούν τις ανά τον κόσμο στρατιωτικές επεμβάσεις τους. Επί πλέον, μέσα στον γενικό χαμό του αιματοκυλίσματος, ο Μπαράκ Ομπάμα, έλαβε και το θλιβερό και βρώμικο Νομπέλ "Ειρήνης", για να μην έχει να πει κακές κουβέντες .....ο κύκλος του και τον κάνουν και νιώσει ...ντροπή.

Όποιος θέλει σώνει και καλά να το διαβάσει όλο, θα μεταβεί στο STRATFOR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου