Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ - ΒΡΗΚΕ ΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ (ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΨΗΤΟΠΟΥΛΟ ΚΟΤΟ) ΚΑΙ 1.000 ΚΟΥΝΙΣΤΑ ΤΕΛΕΦΩΝΑ !!!!!
















Στον απόλυτο κυρίαρχο του πολιτικού παιχνιδιού, μετεξελίσσεται ο Θεόδωρος. Σε έναν Πάγκαλο και χοντρουλό και υπέρβαρο Κλουζώ της Κυβέρνησης Παπανδρέου. Επειδή το χόντρος της κοιλιάς του δεν τον αφήνει να σταυρώσει τα χέρια του και το χοντροκαύκαλο του στεναχωρεί τη σκέψη του, δια τούτο και εκείνο και επειδή είναι και εμφανώς επιδειξίας καθ άπαντα, υλοποίησε πάραυτα τας εντολάς του αιφνιδίως ανακηρυχθέντος έξυπνου και άρα πρώην ηλίθιου αρχηγού, και με άοκνες και υπεράνθρωπες προσπάθειες, έδωσε μαθήματα εξερεύνησης στα στελέχη του οικονομικοαμυντικού επιτελείου.!!!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:
Εντός 57 ωρών, 33 λεπτών και 12 δευτερολέπτων, εξιχνίασε το μέγα μυστήριο της απώλειας και κλοπής των ιπτάμενων σκληρών δίσκων τύπου FarWesternDigital, της πρώην κυβέρνησης, τους οποίους και προσκόμισε στον οίκο ανοχής της δημοκρατίας μας και μάλιστα, έμφορτους με ψημένα κοτόπουλα με kosher πιστοποίηση και φόρο, προς αποσόβηση του σχετικού αδικήματος της δισκοκλοπής, το οποίο έτσι κι αλλιώς, θα βοηθήσει ο μέγας Παπούλιας, προς παράγραψη. Για να μη του τα φάγουν δε οι πονηροί κομμουνιστές προ αυτού, παράγγειλε και 8 μέτρα κοτόσυρμα της περιφράξεως. Έτσι και διασώθηκαν οι δίσκοι οι σκληροί...................
Αχόρταγος για δόξα ο ανθυποηγέτης του ΠΑΣΟΚ, δεν περιορίζεται μόνο σε αυτή την τεραστίων διαστάσεων επιτυχία του. Θέλων να επιδώσει μαθήματα στους άσχετους νεαρούς υπουργούς (οι οποίοι ως γνωστόν τυγχάνουν άπαντες υφυπουργοί της αντιπροεδρίας του, χάριν απλοποιήσεως, αφού έτσι κι αλλιώς, οι Εβραίοι κυβερνάνε), με αστραπιαίες κινήσεις Νουρέγιεφ, σαν ταχυδακτυλουργός που εξαφανίζει την εξαφανισμένη πλέον Ακρόπολη με τον πρώην Παρθενώνα, και όπως θα μας εξαφανίσει ο Ιωσήφ Ασεμπίγιο, την αρχαία Ολυμπία, σε οπλισμένο σκυρόδεμα ΑΆΆ΄, σηκώνεται, τεντώνεται και σπάει και τα τελευταία κουμπιά απ' το σακάκι του, ουρλιάζοντας:
ΑΛΑ ΟΥΝΑ - ΑΛΑ ΝΤΟΥΕ - ΑΛΑ ΤΡΕεεεεεεεεεεε γαμώ της τρέεεελα μουουου...
κι εκεί στο καθισιό του, ρε παιδιά, άρχισαν να σωριάζονται στους πόδας του, που σημειωτέον, ευτυχώς δεν χρειάζονται σακάκι, καμιά χιλιάδα κουνιστά τηλέφωνα τύπου NokiMotorapolaSerixonSharpax, με συνδέσεις άπαντα στο απεριόριστο, όλων των γνωστών φιλικών εταιρειών κουνιστής τηλεφωνίας
Ήταν τέτοιο το μέγεθος της χαμένης επιτυχίας, που διαπιστώσαμε έναρξη τριχόπτωσης, στον Παπακωνσταντίνου του αδαή και της Λούκα Κατσέλη της ασχέτου.
Πρώτο δίδαγμα???? Εκ του αποτελέσματος, το δείγμα βγήκε θετικότατο!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου