Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣΤΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ, ΑΝΕΥ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟΥ.

ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
Και ο λόγος γίνεται για την επικίνδυνη και άκρως απερίσκεπτη πολιτική που εγκαινίασε από την επομένη κιόλας των εκλογών, η νέα πολιτική ηγεσία του «ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΗΜΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ», υπό τον κ. Χρυσοχοϊδη.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου με την κάλυψη και τη συγκατάθεση ολόκληρης της κυβέρνησης, επιχειρεί μ έναν δόλιο και επικίνδυνο τρόπο να βιάσει την ελληνική κοινωνία, και να εξωθήσει την καθημερινότητά μας σε καταστάσεις ανεξέλεγκτες.

Η ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ του τρόπου συνίσταται στην υποκριτική επιστράτευση ενός παραληρήματος υποκριτικού ανθρωπισμού, για τις «βασανισμένες ψυχές» που αναζητούν καταφύγιο στην Ελλάδα, και στις οποίες κατά τη δήλωση του υπουργού η χώρα μας οφείλει τα …δέοντα.
Κι αυτό ήταν το καρότο. Η υποκριτική επίκληση του ψευδεπίγραφου ανθρωπισμού, με πρόσχημα την οποία επιχειρείται συστηματικά να αιτιολογηθούν τα πλέον επικίνδυνα σχέδια που εξυφαίνονται σε βάρος του ελληνισμού και τα οποία κοντολογίς θα οδηγήσουν σε απρόβλεπτες και δυσκολοξεπέραστες καταστάσεις.
Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ όμως των επιλογών συνίσταται στην ίδια την ουσία και το περιεχόμενό τους.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ «ΔΕΟΝΤΑ» ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ???
Μήπως το «ευχαριστώ» μας για τις τεράστιες ποσότητες των ναρκωτικών με τις οποίες πλημμυρίζουν καθημερινά την Ελλάδα δολοφονώντας τη νεολαία της?
Μήπως την «ευγνωμοσύνη» μας για το ποιοτικά αναβαθμισμένο έγκλημα που εισήγαγαν στη χώρα μας αποδεικνύοντας πως δεν κοστολογούν παρά ελάχιστα ευρώ την αξία της ανθρώπινης ζωής?
Μήπως οφείλουμε κάποιο τίμημα για τις ανεξέλεγκτες ποσότητες των όπλων με τις οποίες γέμισαν την Ελλάδα?
Μήπως τους οφείλουμε την ανοχή μας για την γκετοποίηση και την απαξίωση κάθε όμορφης πλατείας και κάθε όμορφης γειτονιάς που πλήρωσε με το αίμα του ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης?
Μήπως έχουμε την υποχρέωση να ενδώσουμε σαν λαός στον αναχρονισμό των εθίμων, των συνηθειών, στο κοινωνικό πισωγύρισμα της χώρας μας και στη μουσουλμανοποίησή της?
Μήπως τους οφείλουμε την παραχώρηση να αλλοτριώσουν τον πολιτισμό και τις αξίες του Ελληνισμού επειδή κάποιοι το επέβαλαν σε σας και δε δίστασαν να χρησιμοποιήσουν δυστυχισμένους απ όλο τον κόσμο για να το επιτύχουν?
Μήπως τους οφείλουμε το δικαίωμα ν αποφασίζουν για τις αυριανές μας κυβερνήσεις και για τις αποφάσεις των τοπικών μας αρχόντων, επειδή εσείς αποφασίσατε να αποδιαρθρώσετε τα πάντα σ αυτή τη χώρα?
Μήπως ξεχάσατε ποιος λαός έδωσε θύματα γι αυτή την πατρίδα και ποιους είχε απέναντί του, για να μπορείτε σεις σήμερα να νέμεστε την εξουσία και να μεθοδεύετε ερήμην του σχέδια που στοχεύουν στον πολιτισμικό και κοινωνικό αφανισμό του?
ΕΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ «ΔΕΟΝΤΑ» ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ?
Μήπως οφείλετε να του εξασφαλίσετε γαλήνη και να τον απαλλάξετε από τον εφιάλτη της εγκληματικότητας και της ασύδοτης μαφιόζικης δράσης στις γειτονιές?
Μήπως οφείλετε να του κατοχυρώσετε το δικαίωμα να περπατά στο δρόμο και ν ακούει την γλώσσα των πατεράδων του και να μην αισθάνεται ξένος στην ίδια του τη χώρα?
Μήπως του οφείλετε μια εξήγηση αυτού του λαού για το πόσο του κοστίζει η «φροντίδα» των τεσσάρων εκατομμυρίων «βασανισμένων ψυχών» που αλωνίζουν ασύδοτα στη χώρα, και πόσα από τα δισεκατομμύρια που του υφαρπάζετε σε φόρους και εισφορές, δαπανώνται ασύδοτα για την φροντίδα των αυριανών εκτελεστών της πατρίδας του?
ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ…
Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να σπαταλάτε έτσι τον ιδρώτα και το αίμα του λαού που σας εξέλεξε?.....................................................................
........... >>>>> ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ >>>>> ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ
- KIRIAKOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου