Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ MITSODRAKI ΕΠΕΣΕ Η DRAGODORA. ΨΑΞΤΕ ΤΟΝ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ ΣΑΣ.!!!

Στην αρχή ήταν ο Δράκουλας των Καρπαθίων, που του άρεσε επί 471 χρόνια να πηγαίνει για μπάνια στα Μάλια και αίμα στον Ψηλορίτη. Εκεί, το 1920??? (τι σημασία έχει????) μπόλιασε και έφτιαξε τον Kosta MitsoDraki, για να τον έχει αντιπρόσωπο για πιο φτηνές διακοπές.
Τον συμπάθησε με τη πρώτη και τον εκπαίδευσε σε όλες τις αιματικές εισροφήσεις, από καλαμάκι της κοκακόλας, μέχρι μπουρί της σόμπας. Επειδή ο MitsoDrakis ήταν φιλομαθέστατος σε όλα τα δαιμονικά, ο Δράκουλας των Καρπαθίων του έμαθε και το κόλπο της ολικής αναρρόφησης ανθρώπου, με τσιμεντοσολίνα Φ. 1,15μ.
Για να εξασφαλίσει τον ψυχογιό
MitsoDraki, ο Δράκουλας μπαμπάς, τον έμπασε στη πολιτική για εύκολο αίμα.
Γρήγορα χαρήκαμε το αστείρευτο ταλέντο του στη κλασική και μοντέρνα αφαίμαξη, με αποκορύφωμα, τις λυσσαλέες επιθέσεις του το 1965, όταν και είχε αυξημένες υποχρεώσεις, για να εξασφαλίσει το απαραίτητο αιμόγαλα στη μικρούλα τότε DragoDora.
Ήταν τόση η υπερπαραγωγή του, που όπως θα ενθυμούνται οι αρχαιότεροι των νεοπαθούντων, του περίσσεψε αίμα, για να βάψει κόκκινο το χαλί, επί του οποίου και περιπάτησε η επίσης αιμοσταγής χούντα.
Σιγά-σιγά και αβίαστα, όπως έχει ομολογήσει αυθορμήτως και η μαμά Μαρίκα, η DragoDora, εξελίχθηκε ραγδαία στην αιμοληψία και αιμοκατάληψη, που είναι πλέον έτοιμη για αρχηγός και για τα ρέστα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου